A przy znaku STOP się nie zatrzymało
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Może ktoś mi wreszcie wyjaśni... każdy kurwa jeden wypadek - odpalają wycieraczki... po chuj Nosz kurwa po co
poszedł jak KunaLis w Kszuny !
no cholere dają poduszki w auti? niech debile zdechną jak jeżdżą, a jak odpala to jeszcze chwali się jak wygląda jego złom...
qwertex napisał/a:
Za pół roku będzie do sprzedania jako bezwypadkowy w komisie u Janusza
Jeśli dobrze pamiętam to bezwypadkowy oznacza, że nikt nie zginął podczas kolizji.
Za to bezkolizyjny nigdy nie był zadrapany uderzony czy chuj wie coś jeszcze
qwertex napisał/a:
Za pół roku będzie do sprzedania jako bezwypadkowy w komisie u Janusza
Jeśli dobrze pamiętam to bezwypadkowy oznacza, że nikt nie zginął podczas kolizji.
Za to bezkolizyjny nigdy nie był zadrapany uderzony czy chuj wie coś jeszcze
Definicja Wypadku/Kolizji
@nectovelius
Bo tak jest ustawione w sterowniku.
Podobnie z awaryjnymi po odpaleniu w aucie jaśków.
Bo tak jest ustawione w sterowniku.
Podobnie z awaryjnymi po odpaleniu w aucie jaśków.
Niech zaprowadzi do tego Ruskiego magika to mu ponaciąga, wyklepie i będzie funkiel nówka
Ktoś powiedział coś bardzo mądrego o audi i ich właścicielach: "Cztery zera na masce, piątek za kółkiem". Dziękuje, dobranoc.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów