📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co by nie mówić, dawni geniusze z BMW przesiedli się do kałdi, do przednionapędowego* wieśwagena premium. Jak cię wyje i pierdzi to prawie pewne że to jakaś budżetowa audi A3 z przelotowym wydechem pospawanym po mistrzowsku, po taniości slinikiem (lpg w końcu tanie nie jest), i jakimiś wieśniackimi naklejkami czy nawet bodykitem.
No cóż, BMW w zwieśniaczonej wersji stały się rzadkością dzięki temu. Takich czasów dożyliśmy.
*niby są te kłatra, ale kurwa, który porządny kierowca szrota zdecyduje się na tak duży wydatek.
No cóż, BMW w zwieśniaczonej wersji stały się rzadkością dzięki temu. Takich czasów dożyliśmy.
*niby są te kłatra, ale kurwa, który porządny kierowca szrota zdecyduje się na tak duży wydatek.
lokal.szczecin napisał/a:
dusi hamulec
też to "dusi hamulec" , tylko ktoś z wiochy obsranej może napisać tak, człowiek z miasta by tak nie napisał
dobrze że zamknął szybe. Audi włączyło dzieki temu tryb łodzi podwodnej.
No mając ponad 30 lat też myślę ciągle co oni pierdolą co chwile coś nowego i bardziej pedalskiego. Wkurwia mnie to
Co to jest Bk do chuja? Wy pisać nie umiecie czy jak?
nauczanie zdalne zrobila z dzieci debili w tak krotkim czasie
dzieci wejdą na sadola, poklikaja, napiszą cos dla BK a potem nikt nie wie OCB... wieczorem na nich tate nakrzyczy, zeby tego kompiutra wylanczali to grzecznie sluchaja i uciekają do śpiółkolotu.
Co to jest Bk do chuja? Wy pisać nie umiecie czy jak?
Bk - Berkel liczba atomowa97
Zasada nr 1:
nie wjeżdża się do nierozpoznanej wody nawet przerobionym w teren Patrolem.
Najpierw pilot ( pomagier kierowcy) sprawdza głębokość, grząskość, brak przeszkód i jak w tym przypadku czy bród nie rozmyty...
nie wjeżdża się do nierozpoznanej wody nawet przerobionym w teren Patrolem.
Najpierw pilot ( pomagier kierowcy) sprawdza głębokość, grząskość, brak przeszkód i jak w tym przypadku czy bród nie rozmyty...
Aż ciężko uwierzyć, że to nie jest jakiś celowy "popis", żeby wrzucić na youtube i nabijać wyświetlenia. Przecież każdy, nawet bardzo średnio rozgarnięty człowiek się orientuje, że to nie ma szans przejechać na drugą stronę.
Tutaj jakby nie przejechał, to i tak skończyłoby się to chujowo na różne sposoby.
Tutaj jakby nie przejechał, to i tak skończyłoby się to chujowo na różne sposoby.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów