📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
honda civic mugen rr ma 237 koni z wolnossacej jednostki 2.0,a gdyby do tego dorzucić turbo...
Chyba nigdy nie słyszeliście o takiej firmie jak Cosworth wyciagali ok 300-400km z 2 litrowych silników a jak trzeba było na jakieś potrzeby to było osiąganie nawet 600km z 2,5 silnika seryjnie.
(ale tak czy tak nie ma co się łudzić konie z pojemności to prawdziwe konie)
(ale tak czy tak nie ma co się łudzić konie z pojemności to prawdziwe konie)
Smokudg napisał/a:
A słyszeliście kiedyś o samochodach amerykańskich? Silnik Chevroleta 572. Seryjnie z podstawowej wersji wolnossącego silnika wyciągnięto ponad 600KM.
Smokudg Co z tego skoro jak przeliczysz stosunek mocy do pojemności to wypada słabo. 64 konie z litra to jest śmiech na sali, a nie zajebisty silnik. Tyle samo mają 15 letnie ople fabrycznie.
Audi zacne jeszcze tylko skrzynię biegów odpowiedniejszą wsadzić i byłby git.
Ja jestem pod wrażeniem jak szybko biegi zmienia, i jeszcze że skrzynia się przy tym nie zająknie
2,78 do setki!
bez pasów, ze o kasku nie wspomnę... żyje chłop jeszcze?
sadam napisał/a:
cudze pokazujecie, swego nie znacie
A słyszeliście o tym Panu? Piotr Dobrowolski?
kurwa GRECJA sie bawi, a w Polsce tusk zus nfz ACTA i benzyna prawie po 6 zeta, ogółem bida, ale grecje trzeba wspierać!
My też powinniśmy zrobić rewolucje, to za pół roku będziemy takimi S3 jeździć...
My też powinniśmy zrobić rewolucje, to za pół roku będziemy takimi S3 jeździć...
zawsze kiedy odpalam film o dupach lub motoryzacji daje browar przed obejrzeniem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów