📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Swoje zdjęcie możesz dodać do profilu, nie trzeba od razu filmów wstawiać.
tak sie przestraszyłem ze musiałem se ziewnąć
Admini dajcie opcje karnych kutasów bo nie ma jak karać gimbusów
dback napisał/a:
To już jest tak kurwa często spotykane(...)
Było 100 lat temu często spotykane. I już wtedy było podstawą trollowania. Dopasowując wypowiedź do tamtych zamierzchłych czasów, użyję wyrażenia: żal pe el. Kurwa.
Nine, ten, never sleep again.
Ja myślę, że lepiej skończyć pierdolić i po prostu nie wrzucajcie tutaj takiego chłamu. Dopóki nie można nawet obejrzeć reakcji osób, które to obejrzały to na chuj to tu jest ?
Pewnie większość z was którzy to obejrzeli posrała się w majtaski i dlatego tak piłujecie autora
Ciekawi użytkownicy pojawiają się na sadisticu. Jedna osoba postawiła mi piwo za temat i dwa komentarze a także postawiła je osobom, które w komentarzach jadą po mnie i po tym temacie jak po burej suce
Swoją drogą historia tego tematu też jest ciekawa. Przypomina mi historię książki, którą Brian napisał w jednym z odcinków 'Family Guy'. Dla ułatwienia dodam, że książka nazywała się: 'Wish it, Want it, Do it'
Swoją drogą historia tego tematu też jest ciekawa. Przypomina mi historię książki, którą Brian napisał w jednym z odcinków 'Family Guy'. Dla ułatwienia dodam, że książka nazywała się: 'Wish it, Want it, Do it'
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów