18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
wasek 2011-06-24, 23:28 9
Cytat:

Ja słuchałem na słuchawkach

A ja na krześle
Zgłoś
twojamatkajestgruba 2011-06-25, 0:40
@up

Gdzie jeszcze lubisz sobie wkładać nogi od krzesła?
Zgłoś
Mgla 2011-06-25, 12:40 3
Swoje zdjęcie możesz dodać do profilu, nie trzeba od razu filmów wstawiać.
Zgłoś
danieltrcd 2011-06-26, 4:31 1
tak sie przestraszyłem ze musiałem se ziewnąć
Zgłoś
kidi1 2011-06-26, 13:24 3
Pomogło mi na zatwardzenie.
Zgłoś
pawlonkon 2011-06-27, 0:29 6
Admini dajcie opcje karnych kutasów bo nie ma jak karać gimbusów

"Urodziłem się zmęczony żyję by odpoczywać"
Zgłoś
Lumpy1 2011-06-27, 12:47
Idosery są fajne
a Ty kolego

tnij.org/freee50
POKER TO NIE HAZARD I CHUJ!!
Zgłoś
D................o 2011-06-29, 0:51
DrMouse mi też dasz piwo?...
Zgłoś
alkoboy 2011-07-09, 19:04
nudne to się kurwa robi
Zgłoś
d................k 2011-07-12, 16:43
To już jest tak kurwa często spotykane, że nichuja nawet jak się nie spodziewasz to się nie wystraszysz.
Zgłoś
ritu4l 2011-07-12, 17:04
dback napisał/a:

To już jest tak kurwa często spotykane(...)

Było 100 lat temu często spotykane. I już wtedy było podstawą trollowania. Dopasowując wypowiedź do tamtych zamierzchłych czasów, użyję wyrażenia: żal pe el. Kurwa.

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
ApApXtrA 2011-07-12, 18:19
Ja myślę, że lepiej skończyć pierdolić i po prostu nie wrzucajcie tutaj takiego chłamu. Dopóki nie można nawet obejrzeć reakcji osób, które to obejrzały to na chuj to tu jest ?
Zgłoś
czwm 2011-07-12, 19:22
Pewnie większość z was którzy to obejrzeli posrała się w majtaski i dlatego tak piłujecie autora
Zgłoś
twojamatkajestgruba 2011-07-12, 20:59
Ciekawi użytkownicy pojawiają się na sadisticu. Jedna osoba postawiła mi piwo za temat i dwa komentarze a także postawiła je osobom, które w komentarzach jadą po mnie i po tym temacie jak po burej suce

Swoją drogą historia tego tematu też jest ciekawa. Przypomina mi historię książki, którą Brian napisał w jednym z odcinków 'Family Guy'. Dla ułatwienia dodam, że książka nazywała się: 'Wish it, Want it, Do it'
Zgłoś
High 2011-07-12, 22:27
Nie ma to jak zachwycać się I-doserem czyli efektem placebo
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów