Nie ma lipy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Piekny motor simson bije na głowe te wszystkie skutery
Po pierwsze:
@MrZet - Co ty masz człowieku do Hondy Goldwing? Co ci w niej przeszkadza? Bo nie rozumiem.
Po drugie:
@carl92 - prawda, elektro to to nie jest zdecydowanie
Po trzecie:
Nie żeby coś, ale kojarzy ktoś z Was może która to płyta Energy?
@MrZet - Co ty masz człowieku do Hondy Goldwing? Co ci w niej przeszkadza? Bo nie rozumiem.
Po drugie:
@carl92 - prawda, elektro to to nie jest zdecydowanie
Po trzecie:
Nie żeby coś, ale kojarzy ktoś z Was może która to płyta Energy?
@up
który mix to ja nie wiem ale leci na bank klaas bodybangers - freak klaas mix
Siwy5 napisał/a:
@up
Dzięki serdeczne ;D
pewnie nie mogą się odpędzić od dziewuch
worms249 napisał/a:
-Wiejska wersja wieśniaka?
-Porównujesz wioskowego gimba, do osoby która zarobiła sobie na dobry motor i ma swój styl, a nie jeździ z głośnikiem i słucha "muzyki" dla idiotów?
Ja ich zazwyczaj spotykam z rozkręconym przebojem z RMFu
apanas napisał/a:
Po pierwsze:
Do samego Gold Winga nic.
zgadzam się z kimś tam wyżej, miałem sr 50 tkę 4 biegową z 12v instalacją, i tam dostęp do wszyzstkich najważniejszych elementów odbywał się poprzez odkręcenie okrągłej nakrętki trzymającej plastik między nogami a dzisiaj jeżdżę 2 lata skuterem i kurwa nie widziałem jeszcze gaźnika ( 12241 plastików do odkręcenia najpierw.... i się gwinty się wyrabiają...
fotka własna
Porównanie GL z simsonem A co do simsonów to powiem szczerze, że wytrzymalszej maszyny tej klasy jeszcze nie spotkałem. Zamiast wschodniego gówna lepiej kupić sobie simsona.
UP. Zauważyłem, że do chinoli bez nasadkowego klucza lepiej nie podchodzić, bo mozna sobie kuku zrobić jak płaski przeskoczy. Dla mnie żaden skuter ze wschodu nie powinien zostać dopuszczony do ruchu.
KNS - czyli Którędy Na Szrot ? Dawcy z Nowego Sącza zawsze najnowsze trendy... czujesz rispect nigga ?
nie no ok gust ma kazdy jaki ma. lubią wixe to sluchają... ale zeby nie moc sobie sciągnąc oryginala tylko walic RIPa z Energy? o_0 brak słow
takie filmiki to sobie trzymaj w domu żebyś na starość miał się czego wstydzić bo tutaj to szkoda miejsca na serwerach na to gówno..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów