18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2 minuty temu

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dozek 2013-06-24, 12:14
Nie ma to jak dać dzieciom motor dwa razy starszy od nich samych
Zgłoś
k................z 2013-06-24, 12:20 1
raczej jedzie wieś gra i bucy

o kurwa i płyta z energy 2000 toż to wieś pełną gębą
Zgłoś
carl92 2013-06-24, 12:33
Nie znacie się cioty co to prawdziwe Electro
Zgłoś
S................o 2013-06-24, 12:38
Piekny motor simson bije na głowe te wszystkie skutery
Zgłoś
apanas 2013-06-24, 12:40 1
Po pierwsze:
@MrZet - Co ty masz człowieku do Hondy Goldwing? Co ci w niej przeszkadza? Bo nie rozumiem.

Po drugie:
@carl92 - prawda, elektro to to nie jest zdecydowanie

Po trzecie:
Nie żeby coś, ale kojarzy ktoś z Was może która to płyta Energy?
Zgłoś
Siwy5 2013-06-24, 12:56 1
@up
który mix to ja nie wiem ale leci na bank klaas bodybangers - freak klaas mix
Zgłoś
apanas 2013-06-24, 13:04 1
Siwy5 napisał/a:

@up
który mix to ja nie wiem ale leci na bank klaas bodybangers - freak klaas mix

Dzięki serdeczne ;D
Zgłoś
J................S 2013-06-24, 13:08
pewnie nie mogą się odpędzić od dziewuch
Zgłoś
Pajoresko 2013-06-24, 13:10
a żeby mu tłok strzelił...
Zgłoś
MrZet 2013-06-24, 13:21
worms249 napisał/a:

-Wiejska wersja wieśniaka?

-Porównujesz wioskowego gimba, do osoby która zarobiła sobie na dobry motor i ma swój styl, a nie jeździ z głośnikiem i słucha "muzyki" dla idiotów?

Ja ich zazwyczaj spotykam z rozkręconym przebojem z RMFu

apanas napisał/a:

Po pierwsze:
@MrZet - Co ty masz człowieku do Hondy Goldwing? Co ci w niej przeszkadza? Bo nie rozumiem.

Do samego Gold Winga nic.
Zgłoś
G................2 2013-06-24, 13:55
zgadzam się z kimś tam wyżej, miałem sr 50 tkę 4 biegową z 12v instalacją, i tam dostęp do wszyzstkich najważniejszych elementów odbywał się poprzez odkręcenie okrągłej nakrętki trzymającej plastik między nogami a dzisiaj jeżdżę 2 lata skuterem i kurwa nie widziałem jeszcze gaźnika ( 12241 plastików do odkręcenia najpierw.... i się gwinty się wyrabiają...
Zgłoś
PiesKracy 2013-06-24, 15:03 1

fotka własna

Porównanie GL z simsonem A co do simsonów to powiem szczerze, że wytrzymalszej maszyny tej klasy jeszcze nie spotkałem. Zamiast wschodniego gówna lepiej kupić sobie simsona.
UP. Zauważyłem, że do chinoli bez nasadkowego klucza lepiej nie podchodzić, bo mozna sobie kuku zrobić jak płaski przeskoczy. Dla mnie żaden skuter ze wschodu nie powinien zostać dopuszczony do ruchu.
Zgłoś
SkoQ 2013-06-24, 15:50
KNS - czyli Którędy Na Szrot ? Dawcy z Nowego Sącza zawsze najnowsze trendy... czujesz rispect nigga ?
Zgłoś
SinceAge 2013-06-24, 20:02
nie no ok gust ma kazdy jaki ma. lubią wixe to sluchają... ale zeby nie moc sobie sciągnąc oryginala tylko walic RIPa z Energy? o_0 brak słow
Zgłoś
a................1 2013-06-24, 21:51
takie filmiki to sobie trzymaj w domu żebyś na starość miał się czego wstydzić bo tutaj to szkoda miejsca na serwerach na to gówno..
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem