Prędziej poniżej chyba własnej dupy jest pierdolenie farmazonów jakie to jest fe - wybielanie własnej dupy na siłę.
Od tego jest sadol w końcu - rozczulajcie się gdzie indziej na pokaz, nie zapomnijcie tylko o internetowym zniczu następnym razem
Masz szacunek do tego pokroju wydarzeń to z szacunkiem się z tym odnoś, a nie pierdolisz mi tutaj jak przedszkolanka
paszołwon!
Sadol sadolem ale jak nam takie w kraju pokolenie rośnie 20-sto latków. To jeszcze parę pokoleń młodszych Twoje pokolenie wyuczy i będziemy mieli 4 rozbiór polski.
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.Tak Was to kurwa śmieszy? Bo mnie nie! Mój dziadek był w Oświęcimiu i tam zginął, spadł z wierzy wartowniczej po pijaku...
Tusk detected
Dick, wiem co masz na myśli - wierz mi sam nie raz doznaje szoku przy kontakcie jak Ty wspomniałeś z moim czy młodszym pokoleniem. Jednak nawiązując sam sadol nie jest miejscem do takich reakcji, stąd kuje mnie to w oczy jeżeli ktoś zaczyna pienić się - czysta groteskowość
Swoje wartości wyniosłem z innym miejsc niż to i tego jestem zdania,że Sadistic nie ma wychowywać - prosta zasada, jeżeli ktoś tego nie rozumie to masz racje, rzeczywiście czeka nas czwarty rozbiór Polski
Dick, wiem co masz na myśli - wierz mi sam nie raz doznaje szoku przy kontakcie jak Ty wspomniałeś z moim czy młodszym pokoleniem. Jednak nawiązując sam sadol nie jest miejscem do takich reakcji, stąd kuje mnie to w oczy jeżeli ktoś zaczyna pienić się - czysta groteskowość
Ja się nie pienie! Ale autor zdjęcia, który to przerobił albo był niemcem albo kompletnym debilem! Uwielbiam czarny humor - lecz i ten ma jakieś granice chociażby minimalne.
Przecież piwo Tobie postawiłem, więc nie marudź kurwa
Ile razy jeszcze będziesz ten wpis przerabiał?
Ja se nie schlebiam! jestem świeżo po zastrzyku w dupe więc raczej jestem rozstrojony
No to mamy kółeczko adoracji Dick, było nawet ok do momentu tego zastrzyku w dupę
Jak tacy wyluzowani i w ogóle jesteście to nie zapomnijcie jak Wam babka, dziadek, matka, ojciec etc umrze opowiedzieć kilku czarnych dowcipów na pogrzebie. A jakby któryś z żałobników też był taki wyluzowany i zabawny i nasrał na trumnę to koniecznie zdjęcia na sadistic wstawcie, bo to przecież też dawka czarnego humoru.
Na koniec napiszcie sprayem na trumnie "gryź glebę" i zróbcie grilla na grobie. Wtedy dopiero pokażecie jacy to wy zbuntowani i sadystyczni jesteście.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów