Kozojebcy w Niemczech mogą mieć pod górkę wkrótce
Kozojebcy w Niemczech mogą mieć pod górkę wkrótce
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zresztą Niemcy bez migrantów nie istnieją, bo białe Niemry jak i teraz Polki nie rodzą dzieci, więc bez migrantów nie będzie komu pracować na emerytury .
Tylko Adolf będzie miał 35 lat i modną fryzurę, ale sens będzie taki jak dawniej...
Kurwa, aż mi się rzygać chce kiedy sobie pomyślę że dzięki zlewaczonej UE i tym Naszym sprzedajnym kurwom, za dwa lata to samo będzie czekało i Nas… Chociaż nie! Rudy frajer mówi teraz przed wyborami do tego skurwiałego ustroju że jednak nie przyjadą… nie przyjadą, tak samo jak będzie benzyna po 5.19 i kwota wolna po podatku na 60.000
Racja,jebać ryżego i jego PO
Kurwa, aż mi się rzygać chce kiedy sobie pomyślę że dzięki zlewaczonej UE i tym Naszym sprzedajnym kurwom, za dwa lata to samo będzie czekało i Nas… Chociaż nie! Rudy frajer mówi teraz przed wyborami do tego skurwiałego ustroju że jednak nie przyjadą… nie przyjadą, tak samo jak będzie benzyna po 5.19 i kwota wolna po podatku na 60.000
Racja,jebać ryżego i jego PO
widaćx wysyp pisowskich kaczych chuji xd ciapuchy do PL nie przyjda bo wiedza ze maja tu przejebane na szczescie u nas jeszcze isnieje chłopy z krwi i kosci.
ciapuchy do PL nie przyjda bo wiedza ze maja tu przejebane na szczescie u nas jeszcze isnieje chłopy z krwi i kosci.
Chyba nie wiesz na czym polega przymusowa relokacja. Małpy nie mają nic do gadania, wyłapują te, które sprawiają najwięszke problemy i wysyłają do Polski. I teraz najlepsze, jeśli bambus spierdoli z powrotem do niemiec, trzeba płacić ogromne kary za każda małpę uciekinierkę. Stąd pomysły by trzymać je w obozach.
Dobrze prawisz. Z miłą chęcią postawił bym Ci kratę browarów.
Lepszy wróg znany (AFD) niż fałszywy przyjaciel (Scholz) trzymający swego gauleitera Dystryktu Polska na smyczy
też tak myślę. zawsze biliśmy się z niemcami i zawsze będziemy. lepsze niemcy obok niż jakiś kalifat przypominający krzyżówkę brazylii z afganistanem
też tak myślę. zawsze biliśmy się z niemcami i zawsze będziemy. lepsze niemcy obok niż jakiś kalifat przypominający krzyżówkę brazylii z afganistanem
w tym biciu zawsze dostawaliśmy po ryju. gdyby nie anglosasi i francja polski by nie było.
oj tam gruzinow ostatnio spalili
w tym biciu zawsze dostawaliśmy po ryju. gdyby nie anglosasi i francja polski by nie było.
przecież prusaków początkowo protestancka Anglia pobudzała przeciwko katolickej Polsce
Ryży kłamie całe swoje życie. Muszą mieć na niego mocne kwity w Moskwie i Berlinie że na czterech łapkach posłusznie robi co mu każą.
Chyba chodzi o co innego
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów