Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeśli tytuł jest prawdą to współczuję całej Australijskiej ludności co już nigdy nie zazna wolności.
Ty kurwa idioto, Australia to tylko poligon... Czekaj, jeszcze parę lat i u nas będzie podobnie...
Tępa dziwka. Im bardziej się szarpie tym gorzej dla niej.
No tak Ty byś był grzeczny i uległy nawet jak stado murzynów by Cie miało wydymać.
No tak Ty byś był grzeczny i uległy nawet jak stado murzynów by Cie miało wydymać.
A by byś zgrywał bohatera i też byś leżał na ziemi. A potem jak ci ktoś rower gwizdnie, to pierwszy lecisz na policję?
Z jednego ekstremum w drugie. Przecież nawet małpa wie, że im bardziej się stawiasz tym mniej ktoś cię słucha. Za darmo jej tam nie złapał. Zawsze kiedy takie nagranie jest w sieci, policja dręczy niewinnego obywatela, który akurat jest zadymiarzem. Psipadek?
zadzwia mnie ilosc "genu niewolnika" w spolecznosci sadistica....
Myślę, że sporo osób ten portal traktuje jako terapię dla swojego zniewieścienia .
To ludzie są idiotami. Reagują na maseczkę jak na elektryczność ze 100 lat temu
Sam jestes idiota. Myslisz ze wolonosc to status quo? Lepiej byc nadwrazliwym na symptomy totalitaryzmu niz byc spiaca ameba jak ty i kazdy inny zjebany lewak
Ty kurwa idioto, Australia to tylko poligon... Czekaj, jeszcze parę lat i u nas będzie podobnie...
Odezwał się niepokorny który udaje buntownika ze śladem na ramieniu po ukuciu w dodatku tak jak mu kazali pewnie sam się już spisał w narodowym spisie niewolników.
To właśnie ma ten spis pokazać . Ilu jest ludzi wolnych krnąbrnych i nie dających się zastraszyć a ilu jełopów którzy na demonstracjach wrzeszczą ***** *** a wszystko robią pod dyktando władzy !
Każdy kto się będzie buntował na moje poparcie. Ale nie ty wuju na kaczych łapach za tego idiotę gdyż sam nim jesteś nazywając tak kogoś kto jest niewierzący i w nic nie wierzy skurwysynom rządzącym!
Odezwał się niepokorny który udaje buntownika ze śladem na ramieniu po ukuciu w dodatku tak jak mu kazali pewnie sam się już spisał w narodowym spisie niewolników.
To właśnie ma ten spis pokazać . Ilu jest ludzi wolnych krnąbrnych i nie dających się zastraszyć a ilu jełopów którzy na demonstracjach wrzeszczą ***** *** a wszystko robią pod dyktando władzy !
Każdy kto się będzie buntował na moje poparcie. Ale nie ty wuju na kaczych łapach za tego idiotę gdyż sam nim jesteś nazywając tak kogoś kto jest niewierzący i w nic nie wierzy skurwysynom rządzącym!
Nikt nie będzie się buntował... jakby tak miało być, to już ulice by dawno płonęły... Ja czekam, aż bieda ludziom do dupy zajrzy i wtedy zrozumieją, że już za późno...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów