📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@ Jasieq Za Nicole Kidman zawsze piwko.
Szlachcic_Cygański,
ty kurwa owcy to rozumek masz chyba...
na obrazku gdzie ciapaty posuwa zwierza to jest koza, jak na tyle jesteś ograniczony to wygoogluj sobie :owca,osioł i koza i porównaj....
ty kurwa owcy to rozumek masz chyba...
na obrazku gdzie ciapaty posuwa zwierza to jest koza, jak na tyle jesteś ograniczony to wygoogluj sobie :owca,osioł i koza i porównaj....
^zmyliło mnie brak rogów. Ty nadal jesteś idiotą, bo kolega wrzucił kozę, a nie osła.
o chuj Ci chodzi opusative?
Nigdy bym nie chciał jeździć takim gównem co jest pod podpisem "auto białego" Reszta obrazków jak najbardziej się zgadza.
sęk w tym że wyścigowe wielbłądy są w chuj drogie i szejkowie płacą za nie bajońskie sumy i takie też stawiają na wyścigach
@kyk +++
sam miałem to napisać.
Stylistycznie, auta amerykańskie z tamtego okresu są piękne, ale ogólnie rzecz biorąc, europejczycy robią samochody o kilka poziomów lepsze.
sam miałem to napisać.
Stylistycznie, auta amerykańskie z tamtego okresu są piękne, ale ogólnie rzecz biorąc, europejczycy robią samochody o kilka poziomów lepsze.
Najlepsze czarnucha który podwózke razem z kolegami???hm...
Oglądając auto ciapatego brudasa przypomniał mi się dowcip
Polak, Rosjanin i Niemiec wędrują po pustyni i spotykają wielbłąda. Niemiec siada na jeden garb, Polak na drugi.
- A gdzie ja? - pyta się Rosjanin.
Polak podnosi ogon wielbłąda i mówi:
- A ty Wania do kabiny!
Polak, Rosjanin i Niemiec wędrują po pustyni i spotykają wielbłąda. Niemiec siada na jeden garb, Polak na drugi.
- A ty Wania do kabiny!
- A ty Wania do kabiny.
- A ty Wania do kabiny.
- A ty Wania do kabiny!
- A ty Wania do kabiny!
- A ty Wania do kabiny.
- A ty Wania do kabiny.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów