18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
Autobus na krawędzi.
k................0 • 2018-04-04, 14:06
Dość nisko zawieszony

To niskie zawieszenie niesie oczywiste skojarzenia z samochodami sebixów, które mają problem z przejechaniem typowej wyboistej drogi. O progach zwalniających nie wspomnę.
Zgłoś
PERDOZA 2018-04-04, 16:30 3
17 lat za kołem autokaru i też nie ogarniam co koleś odpierdolił
Zgłoś
T................h 2018-04-04, 16:45 8
PERDOZA napisał/a:

17 lat za kołem autokaru i też nie ogarniam co koleś odpierdolił

To biletu już kupić nie łaska?
Zgłoś
Mors_Nigra 2018-04-04, 16:53
@V.A.L.A.K no i dobrze, tak właśnie powinno być.

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
-................- 2018-04-04, 16:56
Jak na mój gust to mogło być omdlenie (albo coś poważniejszego) z kilku przyczyn związanych ze zjeżdżaniem z góry i np. nieodtykaniem uszu.
Zgłoś
Noside 2018-04-04, 17:13
Daleko nie poleciał

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
RazoR2011 2018-04-04, 17:26
wydaje mi się, że spompował całe powietrze z układu ciągle wciskając hamulec (słychać syczenie) później dodał gazu a układ nie zdażył się napompować

Chociaż nie bo to w drugą strone działa - zaciska... nieważne
Zgłoś
Kosmodysk 2018-04-04, 19:16
Widać że Janusz usługi..., nie chciało się pakować kasy w naprawę poduszki pneumatycznej, to i kierowca wkurwiony zrobił porządek
Zgłoś
pppmix 2018-04-04, 20:41
bo każdy w szoku jak problem rozwiązał.
Zgłoś
kasara 2018-04-04, 21:01 1
Nie da się tego oglądać.. każdej beczącej piździe strzał w ryj przydałby się. NIGDY nie zrozumiem takiego zachowania niektórych bab. Od razu wyobrażam sobie je jako najsłabsze ogniwa, które trzeba wyeliminować
Zgłoś
TruckR 2018-04-04, 22:16 2
nowynick napisał/a:

problem był do rozwiązania w prosty sposób - pogonić towarzystwo na tył...

Nie koniecznie - jeśli autokar był wyposażony w pneumatyczne zawieszenie to by się samoczynnie korygowało, a tak na marginesie to ciekawi mnie czy w autokarach da się sterować zawieszeniem pneumatycznym tak jak w ciężarówce? jest na sali jakiś "kierowiec PKS-a"?

Co do samego zdarzenia to "jak na moje oko" to kierowca chyba był przekonany, że wrzucił wsteczny bieg (a faktycznie zrobił wręcz przeciwnie i wrzucił bieg do przodu) a do tego nastawił się na to, że autokar mu się ztoczy do przodu i próbował temu zapobiec stopniowo dodając coraz to wiecej gazu (i to w bardzo krótkim czasie). Pytanie tylko czemu, do samego końca nie ogarnął, że coś nieskutecznie mu to idzie i w porę nie przyjebał po hamulcach... ale może łatwo mi się mówi... znaczy pisze. W każdym bądź razie "nie pyknęło" typowi.
"Shit happens"
P.S.
Chujowa koordynacja w obsłudze hamulca postojowego ("ręcznego").

Pozdro.
Zgłoś
Paniczyk 2018-04-05, 16:44
Miał jedynkę do tyłu.
Zgłoś
Haren 2018-04-06, 11:57
TruckR napisał/a:

Nie koniecznie - jeśli autokar był wyposażony w pneumatyczne zawieszenie to by się samoczynnie korygowało, a tak na marginesie to ciekawi mnie czy w autokarach da się sterować zawieszeniem pneumatycznym tak jak w ciężarówce? jest na sali jakiś "kierowiec PKS-a"?

Kierowcą nie jestem, ale jeżdżąc w komunikacji miejskiej zauważyłem że nieraz autobusy nachylają się w stronę przystanku (żeby łatwiej było wchodzić?), więc jakąś kontrolę nad tym zawieszeniem muszą mieć.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów