18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (10) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Autodranie
teken • 2012-08-01, 23:48
Od jakiegoś czasu Gazeta Lubuska robi akcje "Autodranie" - czytelnicy nadsyłają fotki, które są zamieszczane na stronie gazety, a niektóre są drukowane

kilka asów.

Więcej w komentach

Zgłoś
hugefail 2012-08-02, 22:22 1
Aż sie zarejestrowałem żeby tu napisać. Zastanawiam się ile osób tutaj komentujacych ma prawo jazdy. Nie będe tutaj bronić źle parkujacych kierowców, ale jeżeli ktos zobaczy głupie zdjecia i juz na tej podstawie wyciąga wnioski o płci/inteligencji kierowcy to dla mnie jest to śmieszne i źle świadczy o komentujacym. Co do stawania na miejscu dla inwalidów czy na pasach- owszem, jest to najczesciej głupota i wygodnictwo. Ale zdecydowana wiekszosc zdjęc ukazuje samochody zaparkowane na dwoch miejscach parkingowych. I co z tego? Jezeli wjezdzam na parking i widze mnostwo wolnych miejsc, a zamierzam zrobic zakupy co mi zajmie 30min, to stane sobie tak jak mi wygodnie, nawet na dwoch miejscach. W nikogo to nie uderza bo są wolne miejsca. To samo tyczy sie obrazku powyzej: jesli gosc z merca zaparkowal tak i wyszedl na 2min to nie ma katastrofy. Inaczej sprawa wyglada gdy wolnych miejsc jest malo lub gdy stajesz na dluzszy czas. Przechodzac do puenty: nie szufladkujcie kierowcow po glupich zdjeciach. A rysowanie czyjegos samochodu jest przestepstwem.
Zgłoś
Apollon 2012-08-02, 22:23
Alfa i Omega napisał/a:

Powinno istnieć prawo to porysowania samochodu stojącego na przejściu dla pieszych lub chodniku.

Chyba niektórym już ktoś mózg zarysował...
Zgłoś
Mizantrop 2012-08-02, 22:30 2
Apollon napisał/a:

Chyba niektórym już ktoś mózg zarysował...

Następny władca szos się znalazł. Parkujesz na chodniku to licz sięz tym, że przechodząca kobieta może "zahaczyć" metalową końcówką torebki o Twój zajebisty lakier za 5 tysięcy dolarów

Popieram Islamizacje Europy!

Zgłoś
s................a 2012-08-03, 0:48
Parkowanie po lubelsku...

PS. czy widać zdjęcia? bo mi się coś nie wyświetlają.
Zgłoś
.3lite 2012-08-03, 1:28
Alfa i Omega napisał/a:

Ty to weź sobie zajeb postój na placu zabaw. Co się będziesz ograniczał do chodnika, co tam, że ludzie muszą zapierdalać po ulicy żeby ominąć jakieś gówno na chodniku czy co gorsza na pasach, to nie ważne, prawda? Ważne, że zaparkowałeś.

Ale ty kurwa debil niedorozwinięty jesteś, prawda? Mówimy o rysowaniu komuś auta a nie o złym parkowaniu - tym powinny zając się odpowiednie służby i nałożyć sankcję.

Alfa i Omega napisał/a:

Następny władca szos się znalazł. Parkujesz na chodniku to licz sięz tym, że przechodząca kobieta może "zahaczyć" metalową końcówką torebki o Twój zajebisty lakier za 5 tysięcy dolarów

Ja ci chętnie zahaczę tym ryjem o beton.
Zgłoś
alchemsit 2012-08-03, 8:35
.3lite napisał/a:

Powinno istnieć prawo abyś dostał tak w mordę od innych, że by ci się odechciało rysować komuś auto.

Teraz przyznaj się na którym zdjęciu to ty parkowałeś
Zgłoś
The Long R 2012-08-03, 10:48 4

I ja się kurwa pytam dlaczego taka osoba ma w ogóle i jeszcze prawo jazdy ??
Jeżeli ktoś by się pytał ... tak to jest zaparkowany samochód i tak parkowała go blondynka.
Zgłoś
qhash 2012-08-03, 10:53
no ale oczywiście stereotypy o głupich pizdach-blondynkach nie istnieją...
Zgłoś
deniZ 2012-08-03, 10:59
stanela tak, zeby miec blisko do przejscia na druga strone

pewnie za prawko opierdolila instruktorowi kolbe
Zgłoś
C................a 2012-08-03, 11:05
E tam, nie ma się co denerwować, bierzemy klucz/monetę czy cokolwiek innego, po czym robimy piękną rysę tak żeby nikt nie widział.
Zgłoś
mtsl 2012-08-03, 11:14 1
ja preferuję metodę na karnego kutasa allegro.pl/ShowItem2.php?item=2527290045
Zgłoś
~Bambi~ 2012-08-03, 11:17
Piszecie o głupich pizdach, a wasze komentarze i poziom kultury wielce od wcześniej wymienionej głupoty nie odbiegają

Co nie zmienia faktu, że postawiła luks autko

Emerytowany saren
Zgłoś
The Long R 2012-08-03, 11:20 2
Jeżeli tak postawiła samochód to chyba mądra nie jest a przeciwieństwo słowa mądy to głupi w tym przypadku głupia. A jeśli chodzi o pizdę to przecież nie chłop żeby go nazwać głupim chujem ?
A jeśli chodzi o kulturę to chyba nie jesteśmy na salonach prawda ??
Zgłoś
k................5 2012-08-03, 12:08
widzialem ta akcje ona byla stara i slepa po prostu nie widziala pasow
Zgłoś
Mizantrop 2012-08-03, 12:35
.3lite napisał/a:

Ale ty kurwa debil niedorozwinięty jesteś, prawda? Mówimy o rysowaniu komuś auta a nie o złym parkowaniu - tym powinny zając się odpowiednie służby i nałożyć sankcję.

Ja ci chętnie zahaczę tym ryjem o beton.

Ja pierdole planktonie, mówimy o rysowaniu pajacom parkującym źle czyli na chodnikach i przejściach dla pieszych. Co mnie obchodzi Twój samochód zaparkowany poprawnie?

Popieram Islamizacje Europy!

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów