Kiedy przyjdzie ta moda do Polski. A może już gdzie nie gdzie jest?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:38
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kochamcie napisał/a:
gdzie nie gdzie
mirynda napisał/a:
ehh
kurwa pierdoleni sadystyczni poloniści w dupe jebani
markop4321 napisał/a:
kurwa pierdoleni sadystyczni poloniści w dupe jebani
a to trzeba być polonistą, aby znać pisownię takich słów?
Lenistwo ludzi zaczyna mnie przerażać :|
A ponad to ciekawa sprawa... Na automacie nakleili że pizza w 2:30, a robiła się ponad 3:30.
A ponad to ciekawa sprawa... Na automacie nakleili że pizza w 2:30, a robiła się ponad 3:30.
Co jak co ale pewnie na manczis weszła by konkretnie
Jest w Katowicach, chuj wie gdzie jeszcze.
A dlaczego nie spotykamy tych automatów w każdym mieście? To proste - dzierżawa/kupno tego automatu ni chuja się nie opłaca. Koszty są gigantyczne, a w dodatku trzeba przecież poświęcić czas na uzupełnianie składników w maszynie i dbać o jej czystość. Nie pamiętam dokładnie szczegółów, ale to sobie można wyguglać. Jak zobaczyłem to pierwszy raz to pomyślałem "o kurwa, tego prawie nie ma w Polsce, wejdę w biznes i będę trzepał gruby hajs". Sprawdziłem warunki i szybko stało się jasne dlaczego nigdzie tych automatów nie ma
A dlaczego nie spotykamy tych automatów w każdym mieście? To proste - dzierżawa/kupno tego automatu ni chuja się nie opłaca. Koszty są gigantyczne, a w dodatku trzeba przecież poświęcić czas na uzupełnianie składników w maszynie i dbać o jej czystość. Nie pamiętam dokładnie szczegółów, ale to sobie można wyguglać. Jak zobaczyłem to pierwszy raz to pomyślałem "o kurwa, tego prawie nie ma w Polsce, wejdę w biznes i będę trzepał gruby hajs". Sprawdziłem warunki i szybko stało się jasne dlaczego nigdzie tych automatów nie ma
Gastro automat
Był taki automat w Katowicach ale znaleźli się tacy którym wszystko przeszkadza i już go nie ma.
Ostatnio pojawiły się na dworcach Krakowskim i Katowickim automaty z frytkami w sumie niezłe ale dość drogie
Ostatnio pojawiły się na dworcach Krakowskim i Katowickim automaty z frytkami w sumie niezłe ale dość drogie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów