Przygody Michała odc. 29:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
@2up obejrzyj sobie na mapie gdzdie jest... Sobie nie zdajesz sprawy jak wykruwiście wielka jest rosja.
Pier****cie jaki to Michał nudny i ile już lezie,ale i tak każdy z was z otwartą mordą ogląda.
Nudny czy nie trzeba przyznać że ma chłop odwagę. Ilu z was mając możliwość opuściłoby ciepły kurwidołek i poszło z buta na drugi koniec świata z ciuchami, krzesiwkiem i nożem ot tak dla zabawy. Zakładam że drugiego takiego psychola nie będzie
Piwko leci i ogladamy:)
Lufa23 napisał/a:
Za wypierdalaj powinien być ban na miesiąc. Sam takiego wyhaczyłem za to samo.up ty chuju jebany nie ogladaj i wypierdalaj .
Pater najpierw rozpala papier a potem lata za tym co dorzucic?? Dlaczego drewno w ognisku jest pocięte piłą?? Zczynam mieć wątpliwości...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów