Mariinsk (odc. 10)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
o ja o ja mam takie same buty tylko trochę mniej upierdolone
Michał Pater - Jedyny człowiek którego nikt nie hejtuje na Internecie
Tego psa zabił tymi ziemniakami. Psy po spożyciu ziemniaków dostają gorączk.
To ruski pies, kość zobaczy najwyżej przy otwartym złamaniu a do ziemniaków przystosowany.
Rosja to kraj względnej wolności. Idziesz se w pizdu ,gdzieś na pole stawiasz se dom i żyjesz i uprawiasz. W EU wszystko wyprzedane. Domu nie postawisz ,bo musisz za ziemie zapłacić później podatki. Aby otworzyć biznes musisz zapłacić. Uprawiać pole , płacić ,a w rosji idziesz ,se pole uprawiasz i wszyscy mają cie w dupie.
nie nosi kamizelki po zmierzchu, polska policja w polsce go za to ukarze
Piesek od ziemniaków nie urośnie,bo wbrew temu co myśli większość społeczeństwa, pies ziemniaków nie strawi, tylko je zwyczajnie wysra. A co do filmiku to po raz kolejny się nie zawiodłem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów