Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wiem, że nowa seria to już sprzedajna medialna katastrofa
No pewnie kurwa, bo pojawił się emblemat firemki od spec-sprzętu, więc wylewamy wiadro gówna, które mamy pod krzesłem... Już widzę jak każdy chętnie wybrałby się w taką wyprawę wyłącznie za własny hajs - to nie jest tylko te 200zł jakie pada w intro. Do tego dochodzi ubezpieczenie, wizy, sprzęt i do cholery, życie. Spróbuj spełniać swoją pasję, dajmy na to zasilanie sadolowego forum, bez opłacania kabla od internetu...
nie jestem sadolem bo gdzieś/coś w życiu byłem/ widziałem ale jestem zalogowany i piwo leci
"czy musiało do tego dojść? najwidoczniej musiało, skoro doszło" - hehe
lubię jego serie. oczywiście - czasami odcinki stają się przydługie, ale trudno w tak długiej serii tego uniknąć.
nie lubicie - nie oglądajcie.
na youtubie jest dużo materiału, każdy znajdzie coś dla siebie.
Dobra hejterzy kurwa, a gdzie wy byliście ?
Ból dupska że siedzicie przed kompem całe życie, a życiowe wyzwanie to wypić litra na trzech.
A co to ma kurwa do rzeczy? Że musiałbyś przebyć pół Rosji żeby móc się wypowiedzieć na temat jego contentu? Tak samo jakby ktoś powiedział "Ale masz brzydką mordę", zaś druga osoba odpowiedziałaby "A Ty za to piękny jesteś" Jedno nie wyklucza drugiego, kurwa ludzie kiedy się tego nauczycie... Nie trzeba być piekarzem żeby wiedzieć, że chleb jest chujowy. Komuś się podoba, komuś się nie podoba, są sympatie i antypatie, tak więc nazywanie jakiejkolwiek krytyki (konstruktywnej czy też nie) hejtem mija się z celem tym bardziej, gdy przytacza się logicznie niepoprawne argumenty, które w dużej mierze mają na celu spompowanie sobie penisa i poczucia wyższości nad daną osobą/grupą.
Pała z logiki
A co to ma kurwa do rzeczy? Że musiałbyś przebyć pół Rosji żeby móc się wypowiedzieć na temat jego contentu? Tak samo jakby ktoś powiedział "Ale masz brzydką mordę", zaś druga osoba odpowiedziałaby "A Ty za to piękny jesteś" Jedno nie wyklucza drugiego, kurwa ludzie kiedy się tego nauczycie... Nie trzeba być piekarzem żeby wiedzieć, że chleb jest chujowy. Komuś się podoba, komuś się nie podoba, są sympatie i antypatie, tak więc nazywanie jakiejkolwiek krytyki (konstruktywnej czy też nie) hejtem mija się z celem tym bardziej, gdy przytacza się logicznie niepoprawne argumenty, które w dużej mierze mają na celu spompowanie sobie penisa i poczucia wyższości nad daną osobą/grupą.
Pała z logiki
Jak się kurwa komuś nie podoba to niech kurwa do chuja w to nie wchodzi. Co jest powtarzane tu non-stop, czy to takie trudne zrozumieć? No ale stado baranów nie myśli, stado baranów idzie za innym baranem.
Mi się nie podoba jakiś tam Pan Wszywka czy kto to tam jest to nie wchodzę do tematu z jego filmami żeby pierdolic o jakie to nudne, o jak się sprzedal.
Tez wpierdalasz żarcie które Ci nie smakuje mimo ze nikt Ci nie każę?
Szóstka z bycia baranem na poczatku stada.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów