Krótki urywek z ponad 60 godzin materiałów wideo z nieudanej wyprawy dookoła świata. W tej punkt zwrotny stanowi portowe miasto Magadan nad Morzem Ochockim w Rosji.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Krótki urywek z ponad 60 godzin materiałów wideo z nieudanej wyprawy dookoła świata. W tej punkt zwrotny stanowi portowe miasto Magadan nad Morzem Ochockim w Rosji.
Szacun dla twórcy filmiku, fajna akcja:) Rozwaliło mnie to auto w rzece, auto pod wodą do połowy a ten na wszelki wypadek wycieraczki włączył
Mnie rozjebal tekst
-Ja z obcokrajowcem... Pan Polak... Po dordze podebralismy
-Ty juz wiecej nie pijesz
-Ja z obcokrajowcem... Pan Polak... Po dordze podebralismy
-Ty juz wiecej nie pijesz
kexio napisał/a:
Ahh ta propaganda zachodnia, że ruscy źli. A tutaj całkiem przyjaźni
Przyszedłby rozkaz rjezat lachy pany i Ci sami ludzie wsadziliby mu kose w żebro. Ogólnie bardzo fajni ludzie ale dopóki im przytakujesz i nie rozmawiasz na drażliwe tematy, wtedy strach się bać
Przyszedłby rozkaz rjezat lachy pany i Ci sami ludzie wsadziliby mu kose w żebro.
Aleś ty durny
kexio napisał/a:
Ahh ta propaganda zachodnia, że ruscy źli. A tutaj całkiem przyjaźni
Tacy przyjaźni, że nie raz dostał w gębę o czym przeczytasz na jego facebooku. Logiczne, że zwyczajni ludzie przyjmują obcokrajowców ciepło.
Pamiętajcie, ludzie, nieważne czy z Polski, Rosji, czy innego wypizdowa są i będą dla was przyjaźni. Nie jest też ważny poziom iq czy poziom dobrobytu. Cała reszta to sprawa tylko i wyłącznie rządu danego kraju i jego propagandy. 3 wypady do Rosji, w tym Białoruś i ani 1 złej sytuacji, a wierzcie mi, kusiłem los nie jeden raz.
tak do końca kolorowo nie było
"Niestety, wojna z Ukrainą odcisnęła piętno na Rosjanach. Często byłem uważany za "podjudzacza ukraińskich faszystów". Pięć razy dostałem za to w twarz i raz gonili mnie z nożem. Co najśmieszniejsze, wcześniej piłem z tymi ludźmi wódkę – uśmiecha się podróżnik. – Myśleli że jestem spadochroniarzem NATO. Musiałem ratować sprzęt z samochodu zatopionego przez pijanego Rosjanina, nazywali mnie nawet Jamesem Bondem i próbowali zniszczyć mój zegarek, biorąc go za szpiegowski sprzęt – wylicza."
"Niestety, wojna z Ukrainą odcisnęła piętno na Rosjanach. Często byłem uważany za "podjudzacza ukraińskich faszystów". Pięć razy dostałem za to w twarz i raz gonili mnie z nożem. Co najśmieszniejsze, wcześniej piłem z tymi ludźmi wódkę – uśmiecha się podróżnik. – Myśleli że jestem spadochroniarzem NATO. Musiałem ratować sprzęt z samochodu zatopionego przez pijanego Rosjanina, nazywali mnie nawet Jamesem Bondem i próbowali zniszczyć mój zegarek, biorąc go za szpiegowski sprzęt – wylicza."
Jason-X napisał/a:
A czemu nieudana? Ruskie go w dupę wyłatali ?
Przykry jesteś kolego.
Gość coś zrobił był gdzieś pozwiedzał, a ty siedzisz w domu i na dodatek takie ch**owe komentarze dodajesz...
Wyjdź z domu zobacz coś więcej niż matkę która cię utrzymuje.
Polacy zobaczyli, że się za darmo można najebać i już by wszyscy tam jechali
Sam mieszkam w Rosji od 1,5 roku, wiem jacy są ludzie tutaj zwłaszcza na prowincji, gdzie mieszkają prości Rosjanie (i nie tylko zresztą). Film dobrze oddaje to jak gościnnie podejdą do obcej osoby, obcokrajowca, jeśli tylko i on podejście ma zdrowe i pokojowe. Piją sporo, to fakt, ale niestety większość z nich pracować nie lubi i zajęciem jest właśnie chlanie. Władzy niestety to na rękę, bo przecież obywatel zapity to zgodzi się na wiele, byle tylko gorzała nie podrożała i fajeczki oczywiście. Pozdrawiam autora i wielki browar za odwagę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów