Było wiele filmików z Rosji podczas mgły na drodze. Jak widać na poniższych filmikach - polscy idioci chcą chyba dorównać tym zza wschodniej granicy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
M@peT napisał/a:
I nikt nie włączył awaryjnych
drugi filmik: 00:17, 00:33 i jeszcze chwilke wcześniej dwa autka, 00:40, 00:48 etc.
mam nadzieję że z taką wadą wzroku nie posiadasz prawka
Autostrada A4 16.02.2013 wypadek crash truck
gdzie ten wypadek?
data moich urodzin, sądziłem, że jako zaległy prezent pamiętali o moich urodzinach animatorzy imprez ze smoleńska i zapodali jakąś mgiełkę w ramach fanfar
a tu dupa tylko jakaś moherowa miłośniczka kaczek piłuje pi&dę
gdzie ten wypadek?
data moich urodzin, sądziłem, że jako zaległy prezent pamiętali o moich urodzinach animatorzy imprez ze smoleńska i zapodali jakąś mgiełkę w ramach fanfar
a tu dupa tylko jakaś moherowa miłośniczka kaczek piłuje pi&dę
M@peT napisał/a:
I nikt nie włączył awaryjnych
A ja minimum 5 aut widziałem w pierwszym filmie, które zapaliły awaryjne. No cóż może ja głupi jestem.
Już domorośli eksperci włączyli się do dyskusji wraz z kierowcami tirów pewnymi swojego profesjonalizmu.
To jest kurwa mgła?? Ponad 50m widać jak na dłoni. Ja jebie co za kierowcy. Oni chyba mgly nie widzieli. Tak w ogole jesli nie widać to jie zapierdalam.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów