Albo przynajmniej na drogach wprowadzić specjalne oznakowanie dla blondynek.
Albo przynajmniej na drogach wprowadzić specjalne oznakowanie dla blondynek.
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Osoba wjeżdżająca pod prąd na autostradę, nawet jeśli przeżyje powinna ponieść karę* na miejscu. A jej rodzina powinna pokryć wszelkie koszty. I gra
*Śmierci
ps: do debili pierdolących,że śmierć poniósł człowiek - ktoś kto wjeżdża pod prąd na autostradę to nie człowiek.
Aha - jedźcie do niemiec/anglii etc. Tam to dopiero masa przychlastów się wbija tak pod prąd, szczególnie podstarzali esesmani
ludzie wariuja bo w koncu widza autostrady. Na kursie na prawo jazdy ucza jak zdac...nie ucza jezdzic. Caly egzamin odbywa sie w miescie,to po co jechac na autostrade...
Zależy od instruktora. Ja na swojego w sumie narzekać nie mogę. Zamiast szlajać się po ciasnych uliczkach, często kierował mnie najpierw na stację po fajki, potem po kawę i 2 hamburgery, a następnie w drogę w teren niezabudowany żebym nauczył się jeździć szybciej niż 50km/h.
Na końcowych godzinach zaserwował mi wycieczkę na autostradę. Wjeżdżałem akurat na wspomnianym węźle Prądy i śmigałem sobie do następnego zjazdu. Odnośnie węzła Prądy. Nie wiem jak ta kobieta mogła wjechać pod prąd, jest to prawie niemożliwe w tym miejscu.
@zaba711
36 letnia. To znaczy że cycki dawno już niezdatne.
Umyj uszy, laska miała 32 lata, kierowca TIRa 46.
1 to czemu przepiła ?
2 ojoj nie ładnie lewaku
3 a jak by przez te dwa kilometry skręciła do rowu i zabiła twoją matkę , też byś dawał takie wstawki ?
4 Jak to jest sadistic, to czmeu dostaje się warny za sranie o bongmanie?
PS : Obrazek
Gówno mnie interesuje twoje gadanie, ale odpowiedz mi na jedno proste pytanie: po kiego chuja wrzucasz tu zdjęcie z fejsa tego pajaca? Ciężko ci wysilić móżdżek i zrozumieć, że tylko robisz mu rozgłos?
???
Czyli jestem lewakiem, bo mam gdzieś głowę obcego państwa...
A co moja matka w rowie by robiła? Czyżbyś próbował mi po rodzinie pocisnąć?
Ponieważ to się zrobiło nudne. Jeśli próbując być śmiesznym na siłę dostałeś warna, to bardzo dobrze.
Kurwa...suty ja się muszę z Tobą napić chlebka żytniego, bo dobrze prawisz;]
1. Moja matka nie ma samochodu.
2. Papież gówno mnie obchodzi.
3. Zginął człowiek... na własne życzenie. Jeśli zapierdalasz przez dwa kilometry pod prąd to jesteś idiotą.
4.
A ja Ci powiem pierdolony durniu, że jakby to była Twoja matka to byś ćwierćmózgu teraz inaczej gadał. I nie pierdol, że 'moja matka nie ma samochodu'
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów