troche przy kosci...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
jasne dorobisz mi "coś" w fotoszopie jak to mówia (piszą) i bede sławna ;p nie dziękuje ja się Cb boje ;O ;p
Brunetka napisał/a:
nie dziękuje ja się Cb boje ;O ;p
To prawidłowa reakcja. Starczy tego offtopu Jak chcesz dalej o tym gadac to na SB
jednak teza o istnieniu inteligentych "obcych" to jedna WIELKA ściema.... a na zalegającą w gardle flegmę polecam mucosolvan
Polecam South Park - Dances With the Smurfs. Nie mogę się po tym patrzeć na cokolwiek związane z Avatarem bez rozbawienia.
mamo!!! BUKA wrócuła!!!!!
Przynajmniej ma poczucie humoru
ona w ogóle jest dość znana na jutubie i ma pełno 'zabawnych' filmików
ode mnie: (szczególnej uwadze polecam dźwięki wydawane przez nią)
ode mnie: (szczególnej uwadze polecam dźwięki wydawane przez nią)
pojebana gruba suka:|
[ Komentarz dodany przez: BueR_MadasS: 2010-01-02, 02:15 ]
uspokój się mózg Cie boli?
[ Komentarz dodany przez: BueR_MadasS: 2010-01-02, 02:15 ]
uspokój się mózg Cie boli?
Podobna jak kropla wody, a ty znasz zasadę pisania postów? No, to jakbyś nie znał to masz ją zaraz pod pisaniem posta tam na górze jest, pisze sprawdź pisownie, i nad tym... np. żydzi.
tragedia, paskudna flądra, wywłoka, klucha, głupia jak.. kurwa niewiem, brak dostatecznie wulgarnego porównania. a avatar to nie chlam tylko kawalek ladnej animacji, zwlaszcza jak sie go zobaczy w 3d. Chodzi mi oczywiscie tylko o grafike, bo fabula, dialogi itd to fucktycznie bieda.
Hrimgrimnir nie stresuj sie tak bo skurczu jąder dostaniesz
co do Avatara
co w cale nie znaczy by o nim zbytnio rozmawiać
co do Avatara
co w cale nie znaczy by o nim zbytnio rozmawiać
mimo wszystko calkiem dobry kawal pop kultury. brak pozywki dla duszy ale za to zabawa przednia, i wart poswiecenia troche czasu. ot chocby dla faktu doswiadczenia, w jakim kierunku plynie obecna filmografia.
co do mastodonta na poczatku, to cholera wie czy ona tak dla jaj, czy dla "jaj" obejrzalem pierwsze 10 sec, ostatnie 10 sec i prawie z krzesla spadlem... prosze do dzialu hard z tym!!!
co do mastodonta na poczatku, to cholera wie czy ona tak dla jaj, czy dla "jaj" obejrzalem pierwsze 10 sec, ostatnie 10 sec i prawie z krzesla spadlem... prosze do dzialu hard z tym!!!
Pierdolony kurwa pasztet... W pewnym momencie wygląda jak komandos.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów