📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Strasznie dziwne te ręce. Może faktycznie to komputerowo zrobione? Niby nie wygląda, ale z drugiej strony jako filmik do gry może być...
Gdziekolwiek idziesz, idź z całym swoim sercem.
MaczoJuh napisał/a:
@Velture To chyba nie normalne... co gdy w korku takie lambo stoi? wszyscy po 10m od niego?
Ja nie twierdzę, że to normalne tylko gość pytał skąd są płomienie w ferrari to mu wyjaśniłem, że nie w ferrari tylko z wydechu lambo.
==============================================
Jakim cudem takie auto jest dopuszczone do ruchu ulicznego skoro może srać ogniem?
To znana usterka w samochodach Lamborghini. Niemcy zawsze jak przejmą jakąś markę to robią z niej niedopracowany, psujliwy szmelc do wyciągania kasy w autoryzowanym serwisie z właściciela.
Na to sranie ogniem była szerokozakrojona akcja serwisowa.
Na to sranie ogniem była szerokozakrojona akcja serwisowa.
nano50 napisał/a:
Strasznie dziwne te ręce. Może faktycznie to komputerowo zrobione? Niby nie wygląda, ale z drugiej strony jako filmik do gry może być...
Odpowiedź: napierdolone pierdylion filtrów. Zupełnie jak na stronach pejsbuka, gdzie foczki wrzucają swoje zdjęcia - nowe aparaty/kamery mają w standardzie te funkcje, żeby mordy lepiej wyglądały.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów