📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
wojtas09999 napisał/a:
Co to kurwa jest
Tak samo zdejmuje okulary teraz ze zdziwienia.
Mam wrażenie że mój autyzm się chyba pogłębia bo coraz mniej rozumiem co tu się odjaniepawliło.
Nawet nie wiem kto? co? i czego chce?
i co robi tam policja? która się chyba zawiesiła z powodu błędu systemu.
Bardzo pięknie ukazana logika lewactwa. Jeżeli nie niszczysz razem z nimi rzeczy, które uznają za negatywne symbole, to znaczy, że jesteś wrogiem i wspierasz to, co sobie umyślili nienawidzić. Nawet jeżeli to chuja warta czapka, a Ty jesteś funkcjonariuszem, któremu zwyczajnie nie wolno odpierdalać jakichś pokazówek politycznych.
No tak. Bo przecież takich jednostek nie ma nigdzie. Jestes tak ograniczony umysłowo, że ameba nawet ci do głowy nie wejdzie.
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Dlaczego tu prawie nigdy nie pokazują małp trumpa, tylko wszystko co zle to lewicowe xD a jakos glownie w internecie to sie widzi prawice jak odwala (w usa, w europie to lewica zwykle xd)
ruddie napisał/a:
takie zachowanie wypisuje ich z naszego gatunku, powinno się do nich po prostu strzelać, jak do wściekłych psów
dlatego czarny co jeździł czapką po czarnym na wszelki wypadek jest w kamizelce
debilne zachowania są u ludzi i prawicowych i lewicowych, przecież oni tak jak tu mają generalnie w dupie kto na tronie siedzi, dla nich najlepiej jak by nikogo nie było i panowało bezprawie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów