Nigdy! Nie sprawdzaj co się stało pod maską z Twoim silnikiem na środku autostrady, na lewym pasie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
DominE30 napisał/a:
Ty potrafisz tylko wjebać gifa pod komentarzem.
A co mam niby więcej opisywać?
ale to jest piękne
energia2013 napisał/a:
"palony paznokieć" to taka gwiazda samozwańcza. wstawia tego gejowskiego gifa, jakby chciał zabłysnąć na łamach portalu. I to przelotne spojrzenie w kamerę, czy aby buźka się dorze krzywi. Taki self - obsessed Mr Nobody. Parcie na szkło za wszelką cenę...
Jak już jesteśmy przy ocenianiu innych to ty pewnie jesteś typem gościa który w realu zamknął by ryj i spuścił oczy na dół zamiast tak pluć jadem jak to robisz w swoich postach
DominE30 napisał/a:
Ty potrafisz tylko wjebać gifa pod komentarzem.
To jest Emotikona z sadistica łosie.
@Energia2013 z tego co pamiętam to cię nie lubię więc odklej mi się w końcu od buta bo zaczynasz być lekko irytujący.
baart828 napisał/a:
Ale susa w krzaczory to zajebała piknie
Biorąc pod uwagę resztę komentarzy - Twój jest nie na temat.
Loaloa napisał/a:
Autor nie dość, że jest niedojebany, to jeszcze spamuje jakimś złomem. Ja pierdolę, nie róbcie z sadola forum dla koneserów przechodzonych bryk z Reichu.
No i pierwszy porządny komentarz Loaloa, brawo!
kondzio63221 napisał/a:
No i pierwszy porządny komentarz Loaloa, brawo!
Pierwszy i pewnie ostatni
Selekcja naturalna!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów