18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (12) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 40 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Az serce boli
j................7 • 2013-01-18, 14:26
Studiuje i pracuje w Wielkiej Brytanii. Sytuacja zdarzyla sie wczoraj w mojej szkole kiedy podszedlem do mojego kumpla ktory w tamtej chwili pracowal z czarnymi. (Studiuje murarstwo wiec robimy wszystko grupowo). W pewnej chwili Ci czarni zaczeli rozmawiac miedzy soba o burdelach w Anglii az doszli na temat Polek i zaczeli mowic, ze Polki sa zajebiste itp. Dowiedzialem sie, ze kilka Polek dalo im dupy, starali sie wymawiac ich imienia (Karolina, Natalia, Justyna, Weronika). Daja sie wykorzystywac chlopakom 18 - 19 letnim (czarnym). Serce boli strasznie kiedy nasze Polskie dziewczyny wyjezdzaja za granice i daja dupy czarnym i innym. Sam mialem dziewczyne ktora trzymala z Turasami (bo byli seksi) a ja po prostu nie moglem tego wytrzymac. Tak wyglada sytuacja w Wielkiej Brytanii, kazda Polka mysli tak samo, nudzi sie nami wiec idzie do nich zeby sprobowac czegos innego. Pamietajcie panowie, nigdy nie puszczajcie waszych kobiet do innych krajow bo to sie moze zle skonczyc!
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nathaniel_Demerest 2013-01-19, 19:38 1
Aegot23 napisał/a:

i dziwicie się, jak Polka słyszy od swojego polskiego faceta, że jest kurwą, dziwką, pizdą, szmatą itd., to ucieknie do innego, z innym kolorem skóry, u którego jest prawopodobieństwo, że ma inną mentalność od grubiańskiego, zapoconego polaczka woniącego piwskiem, próbującego utrzymać kobietę w obrębie kuchni?

"Tak, tak biedulki jedne".
Słuchaj mnie, dziewko, bo nie mam zamiaru prowadzić dyskusji przez następny rok. Takie rzeczy dzieją się w każdym kraju na świecie. W każdym narodzie są "tacy" i "tacy", a ty najwidoczniej miałaś możliwość bycia z takimi, jakich opisujesz - szczerze po twej wypowiedzi, wątpię by jakikolwiek mężczyzna na poziomie (Polak) by Cie zechciał. Może dlatego chwalisz tak cudzoziemców, bo nie znają Polskiego języka i nie potrafią zrozumieć jak syczysz jadem.

Cytat:

Może i ci obcokrajowcy śmieją się z Polek, jednak mija jakiś czas, zanim ona się o tym dowie i dziewczyna ma poczucie spokoju i umiarkowany komfort psychiczny przez jakiś czas, czego jej bardzo w Ojczyźnie brakowało. Bo Polak od razu ocenia i często spisuje na straty, ale skoro sama znalazła się posługaczka, to przez jakiś czas podupczyć można, ugotowane będzie się jadło, poprane i posprzątane będzie się miało, a i psychicznie wyżyć i stłamsić można dla rozrywki.

Napisz coś o sobie księżniczka, albo o swoich psiapsiółkach, które doświadczyły takich "tragedii", to wtedy przejdziemy do oceniania. Póki co, to takie problemy jak ty mają tylko tobie podobni, nikt inny. A dodam, że znam takie osoby jak ty, to znaczy użeraczy z wiecznie pretensjonalnym nastawieniem - nigdy wasza wina, nigdy - to On, to Ona to naród, to Oni, nie ja!
I tacy ludzie potem wchodzą w związki z podobnymi sobie, bo na partnera/ke z poziomem ich nie stać (intelektualnie, nie finansowo!). A co dalej, to można się domyśleć.

Cytat:

Nie piszę, że wszyscy Polacy tacy są, jest sporo wartościowych chłopaków na męża, ojca i ogólnie do życia i pogadania.

Nie wszyscy ale większość, tak?
Wiesz co, weź ty nie bierz się za ocenianie wszystkich Polaków, bo w twoim wieku, to mogłaś "wyrawać" co najwyżej 3-5 gachów - a jak więcej, to zdaje się, że nie powinnaś tutaj pisać jako ta pokrzywdzona, czy też obrońca dziwek(bo taka jest prawda).

Cytat:

Ale jeśli słyszy się obelgi kilka lat z rzędu, to ma się w końcu dość i dziewczyna zaczyna odszczekiwać, na co facet z jeszcze większą agresją. I koło się toczy, oboje siebie nawzajem nakręcają. Laska w końcu idzie do innego, a pozostawiony polaczek wielce skrzywdzony, bo on chciał tak dobrze... Niby jak? Zatrzymując kobietę w domu, nie dawać jej szans rozwoju, bo to przecież jej biologiczne uwarunkowanie - dbanie o ognisko rodzinne. Nie dając jej poznać czegoś nowego, bo wszystko co inne i nie-polskie jest złe?

Polaczek. Pięknie, wiesz jako że jesteśmy na sadisticu, a Ja lubię treści i rozmowy na tym portalu, to muszę Ci powiedzieć, że ciesze się że ktoś cie skrzywdził, że aż "prawdopodobnie" spierdoliłaś za granice, by dupczyć się z byle kim, aby mieć fortel.
Dziwne, oj, dziwne, że takie szambo i plebs waży się oceniać ogół, a sam jest poniżej godności. Waży się oceniać cały naród - znaczy się większość, z wyjątkami, tak?

Cytat:

No kurwa, gratulacje, siedźcie sobie dalej na WOWach, forach czy innych tego typu pierdołach na komputerach składanych przez tajwańskie dzieci, w brudnych gaciach, które wyszły z chińskiej fabryki, na krzesłach z IKEI i nie ruszając dupy z domu, a mimo wszystko 'poznawajcie świat' zza monitora.

Choć sam takiego trybu życia nie cierpię u ludzi, to muszę Ci powiedzieć, że chuj Ci do tego jak kto żyje, zwłaszcza, że po Twojej wypowiedzi wynika, że jesteś poniżej krytyki, jeżeli chodzi o jakieś działania, na rzecz poprawy bytu - znaczy się, praca dupą.

Cytat:

Facetom to można się pierdolić na prawo i lewo tylko dlatego, że im kutas wystaje i nie jest aż tak integralną częścią ciała jak wagina.
Kobieta, która zostaje z facetem tłamszącym ją, musiała skończyć z wielkim trudem podstawówkę i jest tak tępa, że pozostawia myślenie za siebie w rękach faceta. Bo on jest przecież misiaczkiem i ma BMW z aluminiowymi alusami.

Chyba sama jesteś.. znaczy się "byłaś" tą kobietą co "musiała skończyć z wielkim trudem podstawówkę", a wnioskuje tą z Twojej wypowiedzi, która "wydaje się" być czerpana ze własnych doświadczeń.

Cytat:

W dobie globalizacji, z którą nic się nie zrobi, rosną chęci poznawania innego, odmiennego niż nasze szare, pesymistyczne, polskie. Rosną chęci samorozwoju a nie gnicia w ksenofobicznym, ograniczonym społeczeństwie.

Znaczy się samorozwoju w arabskim burdelu, niedaleko zmywaka londyńskiego?

Cytat:

Jak tak bardzo wam nie pasuje wszystko zza granicy, to wyjebcie komputery, telefony, telewizory, lodówki, wylejcie paliwo, skasujcie samochody i autobusy i wszystko, co teoretycznie potrzebne, albo chociaż przydatne w życiu. Przecież nie Polacy to robili, więc wam, jako wielkim patriotom, nie jest to potrzebne.

Według Ciebie wszyscy (znaczy się większość, z wyjątkami, tak?) Polacy nienawidzą zagranicznego sprzętu?

Cytat:

A jednak ktoś to musiał wybudować: taki Mambo albo Chiao-Ling, któremu cudem trafiło się wyjechać ze swojego kraju na Wyspy, na których też się muszą zaklimatyzować. Tak samo jak Polki, które są przedmiotem (pod względem psychicznym) w swoim własnym kraju, które widzą, że tam żyje się lepiej, nie tak pesymistycznie jak tu. No i spotyka taka Polka takiego Mambo, który choć nie u siebie, to stara się dorównać do miejsca, gdzie trafił i może jej pomóc w zrobieniu tego samego.

Weź kurwa szmulu, dorabiasz jakoś wyższą ideologie do kurwienia się poza krajem, bo tu w kraju to, to zło same. Chcesz to kurw się i nie kryj się z tym pod wyjazdami do rodziny oraz "znajomościami dziewczyn, które tak robią". Mi to szczerze nie przeszkadza, Twoje życie, Twoja dupa i Twój jej ból.
Ale daruj te wykłady obcokrajowcom i innym "Polakom", bo jakby wziąć Cie bez zastanowienia, to można sobie pomyśleć, że Polska to kurwa jakaś dzicz i chuj wie co.

Cytat:

I żeby nie było, że ja jestem jedną z nich: nigdy nie pracowałam zagranicą, jeździłam tam tylko odwiedzać rodzinę, ale znam sporo osób, które poszukiwały chleba poza polskimi granicami, w tym dziewczyn.

Dla takich jak ty, to tylko takie gachy - i tylko z takim podejściem:

Zgłoś
-................- 2013-01-19, 21:56
Czyste pierdolenie, rzuciła go jakaś pewnie to ględzi i beczy jak bachor. Co jak co ale polscy faceci są świniami, chleją chleją i chleją, zachowują się jak stado orangutanów ich iloraz inteligencji jest AŻ na minusie, a "pokazówki" bycia macho przekraczają granicę debilizmu. Oczywiście nie wszyscy, i tacy którzy są normalni - to są zajęci, w tym również ja. A że kobietom podobają się "nie biali" nie pierdolcie, że Wam się azjatki czy sexowne mulatki nie podobają, ja bym tam azjatkę chętnie - każdy ma inne upodobania. Przestańcie beczeć jak dzieci z piaskownicy i weźcie się za siebie. A fakt "polki najpiękniejsze" ale polscy faceci wcale już do tej reguły nie należą, i panowie... Co raz bardziej przypominamy naród ruski, więc o czym tu mowa? No chyba że same "wanna be master" się wypowiadają albo 'gimbaza' w wieku 13+ lat.
I mówienie że kobiety to szmaty i dziwki, no tyle że jak facet zdradza jedną z drugą, drugą z trzecią to jest dobrze? To niech taka później zdradza Was, pamiętacie umowę? "jeden za wszystkich, wszyscy za jednego"
Ja z kobietami problemu nie miałem i nie mam, a jak się trafiła jakaś piczka, to z góry wiadomo było o co chodzi.
Odpowietrzcie jajka bo "płaczków" kobity tez nie lubią.
Zgłoś
Radoslav77 2013-01-19, 22:08
LILIcośtam i Ageot - suka nie da pies nie weźmie, suka nie da a pies weźmie to idzie pierdzieć w pasiaki. Nie słyszałem o sytuacji odwrotnej w Polsce.
Kobiety wyjeżdżające za lepszym życiem szukają lepszego życia a nie nabijają punkty murzynom, przeczytaj jeszcze raz tekst autora tematu i o nim mówimy. Jak każdy Polak nie chcę żeby gdziekolwiek na świecie mówili źle o nas np: w niemczech jak o złodziejach aut, we francji jako idiotach którzy potrzebują pomocników do wkręcenia żarówki czy o wyspach gdzie Polki zarabiają na opinie najlepszych i darmowych kurw. Smutne.
OFFTOP
A co Wy na to:
Kod:
Jestem z nazwijmy ją anią już 3 lata. Od 4 miesięcy jesteśmy zaręczeni. Wczoraj się dowiedziałem że moja przyszła w czasach studenckich kilka razy była na sponsoringu - nie była wtedy ze mną i nie wie że ja o tym wiem. Niby nie powinni obchodzić mnie jej byli partnerzy ale jakoś nie mogę przełknąć tego ze była "businesswoman". Jak Wy to widzicie w szczególności pytanie do facetów bo kobiety na pewno będą ją bronić?

To nie moja sytuacja.
Zgłoś
angel_punx 2013-01-20, 3:32 2
Może nie na temat ale dosyć interesujące. Mieszkam od ponad 5 lat w Slough,UK, niedaleko Londynu. Dostajemy darmowe lokalne gazety i ostatnio czytając 2 z nich trafiłem na ciekawy artykuł. Otóż co jakiś czas jest przeprowadzany cenzus (chodzi chyba o podatki) w którym podawana jest dokładna ilość mieszkańców danej miejscowości. W Slough mieszka 140 tysięcy mieszkańców, w tym:34,5 % białych Brytyjczyków, prawie 19 % Pakistańczyków, 17,7 % Indyjczyków a reszta to mieszanka z całego świata. W tym samym artykule było podane że średnia krajowa wynosi 80,5 % białych Brytyjczyków. Poza tym spada ilość chrześcijan a zwiększa się liczba muzułmanów, co zresztą nie jest dziwne. Ciekawe więc dla kogo będzie Europa w przyszłości?.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem