Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
i dziwicie się, jak Polka słyszy od swojego polskiego faceta, że jest kurwą, dziwką, pizdą, szmatą itd., to ucieknie do innego, z innym kolorem skóry, u którego jest prawopodobieństwo, że ma inną mentalność od grubiańskiego, zapoconego polaczka woniącego piwskiem, próbującego utrzymać kobietę w obrębie kuchni?
"Tak, tak biedulki jedne".
Słuchaj mnie, dziewko, bo nie mam zamiaru prowadzić dyskusji przez następny rok. Takie rzeczy dzieją się w każdym kraju na świecie. W każdym narodzie są "tacy" i "tacy", a ty najwidoczniej miałaś możliwość bycia z takimi, jakich opisujesz - szczerze po twej wypowiedzi, wątpię by jakikolwiek mężczyzna na poziomie (Polak) by Cie zechciał. Może dlatego chwalisz tak cudzoziemców, bo nie znają Polskiego języka i nie potrafią zrozumieć jak syczysz jadem.
Może i ci obcokrajowcy śmieją się z Polek, jednak mija jakiś czas, zanim ona się o tym dowie i dziewczyna ma poczucie spokoju i umiarkowany komfort psychiczny przez jakiś czas, czego jej bardzo w Ojczyźnie brakowało. Bo Polak od razu ocenia i często spisuje na straty, ale skoro sama znalazła się posługaczka, to przez jakiś czas podupczyć można, ugotowane będzie się jadło, poprane i posprzątane będzie się miało, a i psychicznie wyżyć i stłamsić można dla rozrywki.
Napisz coś o sobie księżniczka, albo o swoich psiapsiółkach, które doświadczyły takich "tragedii", to wtedy przejdziemy do oceniania. Póki co, to takie problemy jak ty mają tylko tobie podobni, nikt inny. A dodam, że znam takie osoby jak ty, to znaczy użeraczy z wiecznie pretensjonalnym nastawieniem - nigdy wasza wina, nigdy - to On, to Ona to naród, to Oni, nie ja!
I tacy ludzie potem wchodzą w związki z podobnymi sobie, bo na partnera/ke z poziomem ich nie stać (intelektualnie, nie finansowo!). A co dalej, to można się domyśleć.
Nie piszę, że wszyscy Polacy tacy są, jest sporo wartościowych chłopaków na męża, ojca i ogólnie do życia i pogadania.
Nie wszyscy ale większość, tak?
Wiesz co, weź ty nie bierz się za ocenianie wszystkich Polaków, bo w twoim wieku, to mogłaś "wyrawać" co najwyżej 3-5 gachów - a jak więcej, to zdaje się, że nie powinnaś tutaj pisać jako ta pokrzywdzona, czy też obrońca dziwek(bo taka jest prawda).
Ale jeśli słyszy się obelgi kilka lat z rzędu, to ma się w końcu dość i dziewczyna zaczyna odszczekiwać, na co facet z jeszcze większą agresją. I koło się toczy, oboje siebie nawzajem nakręcają. Laska w końcu idzie do innego, a pozostawiony polaczek wielce skrzywdzony, bo on chciał tak dobrze... Niby jak? Zatrzymując kobietę w domu, nie dawać jej szans rozwoju, bo to przecież jej biologiczne uwarunkowanie - dbanie o ognisko rodzinne. Nie dając jej poznać czegoś nowego, bo wszystko co inne i nie-polskie jest złe?
Polaczek. Pięknie, wiesz jako że jesteśmy na sadisticu, a Ja lubię treści i rozmowy na tym portalu, to muszę Ci powiedzieć, że ciesze się że ktoś cie skrzywdził, że aż "prawdopodobnie" spierdoliłaś za granice, by dupczyć się z byle kim, aby mieć fortel.
Dziwne, oj, dziwne, że takie szambo i plebs waży się oceniać ogół, a sam jest poniżej godności. Waży się oceniać cały naród - znaczy się większość, z wyjątkami, tak?
No kurwa, gratulacje, siedźcie sobie dalej na WOWach, forach czy innych tego typu pierdołach na komputerach składanych przez tajwańskie dzieci, w brudnych gaciach, które wyszły z chińskiej fabryki, na krzesłach z IKEI i nie ruszając dupy z domu, a mimo wszystko 'poznawajcie świat' zza monitora.
Choć sam takiego trybu życia nie cierpię u ludzi, to muszę Ci powiedzieć, że chuj Ci do tego jak kto żyje, zwłaszcza, że po Twojej wypowiedzi wynika, że jesteś poniżej krytyki, jeżeli chodzi o jakieś działania, na rzecz poprawy bytu - znaczy się, praca dupą.
Facetom to można się pierdolić na prawo i lewo tylko dlatego, że im kutas wystaje i nie jest aż tak integralną częścią ciała jak wagina.
Kobieta, która zostaje z facetem tłamszącym ją, musiała skończyć z wielkim trudem podstawówkę i jest tak tępa, że pozostawia myślenie za siebie w rękach faceta. Bo on jest przecież misiaczkiem i ma BMW z aluminiowymi alusami.
Chyba sama jesteś.. znaczy się "byłaś" tą kobietą co "musiała skończyć z wielkim trudem podstawówkę", a wnioskuje tą z Twojej wypowiedzi, która "wydaje się" być czerpana ze własnych doświadczeń.
W dobie globalizacji, z którą nic się nie zrobi, rosną chęci poznawania innego, odmiennego niż nasze szare, pesymistyczne, polskie. Rosną chęci samorozwoju a nie gnicia w ksenofobicznym, ograniczonym społeczeństwie.
Znaczy się samorozwoju w arabskim burdelu, niedaleko zmywaka londyńskiego?
Jak tak bardzo wam nie pasuje wszystko zza granicy, to wyjebcie komputery, telefony, telewizory, lodówki, wylejcie paliwo, skasujcie samochody i autobusy i wszystko, co teoretycznie potrzebne, albo chociaż przydatne w życiu. Przecież nie Polacy to robili, więc wam, jako wielkim patriotom, nie jest to potrzebne.
Według Ciebie wszyscy (znaczy się większość, z wyjątkami, tak?) Polacy nienawidzą zagranicznego sprzętu?
A jednak ktoś to musiał wybudować: taki Mambo albo Chiao-Ling, któremu cudem trafiło się wyjechać ze swojego kraju na Wyspy, na których też się muszą zaklimatyzować. Tak samo jak Polki, które są przedmiotem (pod względem psychicznym) w swoim własnym kraju, które widzą, że tam żyje się lepiej, nie tak pesymistycznie jak tu. No i spotyka taka Polka takiego Mambo, który choć nie u siebie, to stara się dorównać do miejsca, gdzie trafił i może jej pomóc w zrobieniu tego samego.
Weź kurwa szmulu, dorabiasz jakoś wyższą ideologie do kurwienia się poza krajem, bo tu w kraju to, to zło same. Chcesz to kurw się i nie kryj się z tym pod wyjazdami do rodziny oraz "znajomościami dziewczyn, które tak robią". Mi to szczerze nie przeszkadza, Twoje życie, Twoja dupa i Twój jej ból.
Ale daruj te wykłady obcokrajowcom i innym "Polakom", bo jakby wziąć Cie bez zastanowienia, to można sobie pomyśleć, że Polska to kurwa jakaś dzicz i chuj wie co.
I żeby nie było, że ja jestem jedną z nich: nigdy nie pracowałam zagranicą, jeździłam tam tylko odwiedzać rodzinę, ale znam sporo osób, które poszukiwały chleba poza polskimi granicami, w tym dziewczyn.
Dla takich jak ty, to tylko takie gachy - i tylko z takim podejściem:
I mówienie że kobiety to szmaty i dziwki, no tyle że jak facet zdradza jedną z drugą, drugą z trzecią to jest dobrze? To niech taka później zdradza Was, pamiętacie umowę? "jeden za wszystkich, wszyscy za jednego"
Ja z kobietami problemu nie miałem i nie mam, a jak się trafiła jakaś piczka, to z góry wiadomo było o co chodzi.
Odpowietrzcie jajka bo "płaczków" kobity tez nie lubią.
Kobiety wyjeżdżające za lepszym życiem szukają lepszego życia a nie nabijają punkty murzynom, przeczytaj jeszcze raz tekst autora tematu i o nim mówimy. Jak każdy Polak nie chcę żeby gdziekolwiek na świecie mówili źle o nas np: w niemczech jak o złodziejach aut, we francji jako idiotach którzy potrzebują pomocników do wkręcenia żarówki czy o wyspach gdzie Polki zarabiają na opinie najlepszych i darmowych kurw. Smutne.
OFFTOP
A co Wy na to:
To nie moja sytuacja.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów