📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
chuj mnie to, jaki score miał? kurwa jak zwykle chujowo kamerowane...
Sadistic - czyli forum które wiele pisze, a nic nie wyjasnia.
Nie wiem czy ten popierdol wie o co w tym wszystkim chodzi, ale jak sama nazwa wskazuje jest to boxer. Uderza się w niego pięścią, a nie kopie jak małpa.
Byście przyjęli coś takiego na gardę to by wam ręce połamało internetowi napinacze.
Dlaczego nie ma w normalnym tempie? Zwolnione tempo to wersja dla plebsu
Et Joseph dixit ad eum. Inserere haeret in asinum et adolebit. Dominici dixit. Insanis! Melius aditus ad calida aqua. Et Joseph dixit ad eum. Elegantia Gallia. Ex Epistola ad Corinthos: submota olivarum! Amen
ja cie sune 2 razy kopnoł i debil za kamerłą za karzdym rasem wyłonczył kamere przet pokazaniem wyńków niema piwa
malina340 napisał/a:
ja cie sune 2 razy kopnoł i debil za kamerłą za karzdym rasem wyłonczył kamere przet pokazaniem wyńków niema piwa
Nie wiem czy próbujesz trolować czy jesteś zwyczajnie przyjebany
Achhh ale fajterów się namnożyło. Teraz co drugi to "expert" od strit fajtów.
Każdy się wypowiada to ja też. Zapaśnik by zdążył obalić go zanim on by zdążył wykonać to kopnięcie. To było efektowne, ale na solówce to praktycznie każdy by zdążył się odsunąć.
Zajebał operowo mi tam sie podobało.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów