Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Psy są głupie jak statystyczny pisowski wyborca. Miał się stać poranną kupą węża o on sobie siedzi na wyjebce, merda ogonem i się cieszy jaka w pytę końską zabawa.
Przenośnia sytuacji w Polsce.
Pis jak ten wonsz zachłanny chce pożreć Polskę w całości a pisowskie matołki merdają ogonami i warczą na opozycję.
Abraxus
za komentarze dzisiaj, dość nieudane, wpierdalasz na kolację
upieczony odbyt psa,
lekko wysmażany,
ale za to z dodatkiem czosnku
W sumie jak w życiu, nie wiesz czego można się spodziewać
Przejebane, upolujesz sobie obiad i za wszelką cenę chcą Ci go zajebać waląc czym się da, a Ty nie masz nawet rąk żeby się bronić. Przerąbane mają węże w Azji...
upolował sobie obiad i sam został upolowany na obiad - wygrał silniejszy, prawo natury
Mnie zastanawia na chuj wy w tych swoich skromnych komentarzach wspominacie ciagle o polityce o PO i o PiS ? Macie jakies fetysze zwiazane z tymi partiami czy jak ? Ja wchodzac na Sadola własnie przed tym spierdalam ale widze ze czołowi degeneraci na tym portalu musza mi o tym przypominac. Napisalbym chuj wam w dupe ale to niewiadomo jak tam z wami, jeszcze mi zaplusujecie komentarz... Darujcie sobie ta polityke. Chociaż tu, prosze.
Niektórzy po prostu przynoszą swoją pracę trola politycznego do domu... Tyle napierdalają postów pod każdym możliwym artykułem, na każdej informacyjnej stronie, że już nic innego nie potrafią. A później taki ja, czy inny łatwo wkurwiający się człek łyka baita i gównoburza gotowa, a szeregowy kowalski bierze popcorn i browara do ręki i klika F5. ps. Za tydzień wybory. Programy wyborcze przeczytane, czy tylko nazwiska z odpowiednich list wykute na pamięć?
Na kanale którego nie będę szukał bo mam to w dupie jest więcej takich filmików z udziałem innych zwierząt.
Aż jestem w szoku że nikt wcześniej o tym nie wspomniał , czytałem o tym wczorajszego poranka.
Miłego dnia.
A później taki ja, czy inny łatwo wkurwiający się człek łyka baita i gównoburza gotowa
Macie odpowiedź na zagadkę
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów