📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Przewinąłem do środka i widzę, że dodali sporo pędów bambusa. Kurwa nie, to szczurze ogony!
Pełno tego mają.
Jedno jest pewne - poszło w cycki.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Jedno jest pewne - poszło w cycki.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
mogłaby zdjąć bluzkę i pokazać te bimbałki
Kurwa każdy kto oglądał Człowieka Demolkę ze Stallone wie, że burger że szczura jest zajebisty.
Taki miejski szczur, który żyje w kanałach i pływa całe życie w gównie, albo śmietniku to oczywiście obrzydliwość. Ale taki polny szczur na wsi, który gdzieś tam sobie biega po stodole i żywi się głównie zbożem niczym nie różni się od zwierząt, które w Polsce uważamy za jadalne.
właśnie zastanawiałem się, co zrobić na obiad? ...dziękuję- smacznego
Justynka99 napisał/a:
Taki miejski szczur, który żyje w kanałach i pływa całe życie w gównie, albo śmietniku to oczywiście obrzydliwość. Ale taki polny szczur na wsi, który gdzieś tam sobie biega po stodole i żywi się głównie zbożem niczym nie różni się od zwierząt, które w Polsce uważamy za jadalne.
Mamy tutaj następczynię poligona...
Chuj mi na imię.
Polecam ich kanał na yt xd
Mięso jak mięso.....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów