📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
ritu4l napisał/a:
Pewnie sprzęgło jej się nagle zjarało, bo chyba nie możliwe żeby zapomniała wrzucić hehe biegu
Ziomek, jakiego biegu, ona ma automat, 95% aut z tego segmentu ma automat. Pewnie jak wyjeżdża z domu to mąż jej przestawia dźwignię na D, a jak wraca z pracy to jakiś kolega z pracy. One są tak głupie, że no szok, siedzi na P i piłuje pedał gazu, nie wiedząc co i jak, nie wiem jak w tym Mercu, zwykle by zmienić przełożenie z P na D trzeba wcisnąć hamulec, a ona chyba trzyma nogę na gazie, jednocześnie próbuje przesuwać dźwignię w panice.
Tam jest dosłownie kilka ustawień, a baba i tak się pogubi
gen1r2 napisał/a:
ile ci płacą za takie prowokujące komentarze? skąd się kurwa takie robactwo tutaj wzięło...
jedynym robakiem jesteś ty.
gen1r2 napisał/a:
ile ci płacą za takie prowokujące komentarze? skąd się kurwa takie robactwo tutaj wzięło...
z upainy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów