Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
włączyć awaryjne .tego bez nóg.sprawdzić czy żyje jak tak to opaski uciskowe powyżej kolan. poszukać innych ofiar. kurwa takie trudne.
Lepiej nagrac
Tak samo w innym wypadku, lepiej dac pizdy za hajs lub odruchac sie z bogolem niz do roboty normalnej isc
To w DNA maja juz zapisane
[ Dodano: 2024-12-05, 15:14 ]
Jakby byla w prawdziwym szoku to by byla zdretwiala, ryczala lub smiala
Widzę że ty jesteś najmądrzejszy w internetach. To prawda że większość z nas do psa by nie wyszła ale jakbyś wymył śpiochy z oczu to byś zobaczył że to są ludzie i w takim przypadku trzeba pomóc nawet jak się nie umie albo się boi. A jeżeli chodzi o "sam telefon na służby" to jednak musisz dokształcić się z kodeksu karnego. I tak chujku każdy ma staze w aucie( pasek od spodni, kawałek materiału, sznurówki z butów itd) ale ty nie masz mózgu, na taki wypadek żadna pierwsza pomoc nie pomoże.
Ja na drodze pomógł bym każdemu zwierzęciu.
Za to żadnemu człowiekowi.
Od zwierzaków trzy chuje w bok.
Coś więcej na temat tego wypadku?
Ps, chyba autorka się sama podjebała z nieudzieleniem pierwszej pomocy ofiarom wypadku.
Wypadek w MĄcicach. 2 osoby się splily- małżeństwo po 27 lat. W drugim 3 osoby jechały. 2 zgiń na miejscu a jedna w śpiączce i ciężkim stanie do szpitala. Trasa przasnysz-wielbark.
Coś więcej na temat tego wypadku?
Ps, chyba autorka się sama podjebała z nieudzieleniem pierwszej pomocy ofiarom wypadku.
To jest niedawny wypadek w Mącicach koło koło Wielbarka, niedaleko Szczytna. Wygogluj sobie, niedawno wszędzie o tym było głośno. Cztery trupy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów