Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dzieciak jechał hulajnoga elektryczna przez przejazd rowerowy a nie przejście dla pieszych debile. Wiec mógł po nim jechać, bez konieczności przeprowadzania. A ta ślepa rura powinna stracić prawo jazdy dożywotnio za omijanie pojazdu, który zatrzymał się celem ustąpienia pierwszeństwa dziecku.
Pewnie jebana locha ryj malowala, albo innego gowna w swojej spizdzialej torebeczce za 30 zł szukała.
Dlatego baba jedyny pojazd jaki powinna prowadzić to odkurzacz.
Nie wiem czy leki ci się skończyły czy tylko głupi jesteś, ale powiedz mi od kiedy to przy jeździe na wprost wymijanie swoim pasem aut, które skręcają w prawo jest wyprzedzaniem? Wyprzedzasz pojazd, który porusza się w tym samym kierunku aby "być przed nim" Baba mijała auta stojące na światłach do skrętu. Mały sebuś myślał, że to cały świat dla niego się zatrzymał i chuj mu w kółka za to.
Jako społeczeństwo szuramy o dnie skoro tak idiotyczne przepisy jak pierwszenstwo na pasach niektórzy ludzie jeszcze bronią.
Czekam aż jakiś debil wpadnie na to że pociąg ma hamować przed samobójcami (których ostatnio wyjebało jak grzybów po deszczu). Bo w tych czasach antylogicznej idiokracji już nic mnie nie zdziwi.
Powiedział ten co całe życie jeździ po wiejskich drogach. Jakbyś trochę pojeździł po dużych miastach to byś wiedział że prawy pas często stoi bo ktoś skręca w prawo i za każdym razem jak ktoś by sie również zatrzymywał przy pasach z takiej okazji to całe miasto by stało. Wiadomo że trzeba zachowac ostrożność ale bez przesady chyba łatwoej pieszemu sie rozejrzeć i zatrzymać niź kierowcy . Może niedługo i pociągi będą musiały ustępować pierwszeństwa pieszym bo czemu nie ?
przeciez Ty jesteś kurwa gorszy od tej baby.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów