Ciapak ciele bo się jeszcze z nią wyjebał przez te schody ..... 🙄
Ciapak ciele bo się jeszcze z nią wyjebał przez te schody ..... 🙄
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie potrafię zrozumieć jaki to problem żeby tych zjebów którzy się nie potrafią zasymilować ze społeczeństwem europejskim wsadzić na statki i zatopić na morzu. Na pewno jest wiele jednostek pływających które i tak trzeba by zezłomować. Myślę że środowisko naturalne by wiele nie ucierpiało na skutek tych "katastrof" morskich. Zresztą można by wielokrotnie użyć takich statków. Wystarczy ładunek zrzucać i wracać po nastepny. Społeczeństwo Europy na pewno by odetchnęło z ulgą.
I tak trzeba robić co jakiś czas ćwiczenia okretą ....no to strzelają zazwyczaj do jednostek wycofanych złomów itd ....i zatapiają je a potem na dnie robią jako domek dla ryb i jakiś innych ukwiałów czy tam koralowca
Tak się kończy wpuszczanie podludzi do krajów cywilizowanych, jakby nie mogły kurwy u siebie siedzieć.
U nich w kraju ujebaliby mu ręce przy samej dupie, a tutaj nie to ze go uniewinnią to jeszcze będą tłumaczyć społeczeństwu ,że ma taką kulturę i biedny uchodźca.
Jeśli babcia głosowała za lewica - nawet mi jej nie żal. Mam nadzieję, że nasze Tokarczuki, Kotule, Staśki i Środy też taki los spotka
Geniuszu. Co ma wspolnego polska lewica ze szwecja
Geniuszu. Co ma wspolnego polska lewica z
Geniuszu - lewica ma te same korzenie - marksizm.
Elin Kranz powinna być twarzą kampanii na rzecz leniwych śmierdzieli.
Elin po ubogacaniu, rzecz jasna.
Aż sobie ja wygooglowalem i znalazłem bardzo ciekawy wpis na jakimś forum na jej temat i w stu procentach się z tobą zgadzam. A dla chętnych wstawiam żeby sobie przeczytali i trochę się pocieszyli "Elin Krantz. Zaprawdę, historia jej żywota stanowi przestrogę pierwszej wielkości i mocy dla wszystkich nie mogących się nachwalić multi-kulti,. Nie przeczytacie tej historii w „Gazecie Wyborczej”, „Wikipedia” również milczy, a nawet autor „bloga Biszopa” nie wspomina o tej sprawie. Niemniej jednak jest to prawda.
Pani Elin Krantz, Szwedka, była typową zwolenniczką śniadego prącia, tyle tylko, że nieco ładniejszą. Nie poprzestała jednak na ciupcianiu się z imigrantami – aktywnie wspierała imigrację Azjatów i Afrykanów do swego kraju. Była członkinią fejsbukowej grupy „Lubimy różnorodność”. W końcu, będąc postępową ponad miarę, zagrała w klipie „Mix it up!”, w którym promowała mieszanie ras w Szwecji, a to w ten sposób, że przed kamerą dawała dupy Murzynowi. W trakcie pochędówy pani Krantz śpiewała hymn narodowy Szwecji, albowiem najwyraźniej było jej tak dobrze, że aż śpiewać się chciało.
Pani Elin Kranz została brutalnie zgwałcona i bestialsko zamordowana. Jej straszliwie sponiewierane ciało odnaleziono między skałami w lesie, a obrażenia sugerowały okropną i bolesną śmierć. Morderca użył naturalnej dla się broni, mianowicie pięściaka, i wytłukł z kobiety życie, wielokrotnie zadając ciosy w głowę. Sprawcą okazał się dwudziestotrzyletni, czarny imigrant.
Ciekawe, czy w ostatniej chwili swego życia, patrząc w czarną mordę swego oprawcy, pani Elin Krantz zmieniła zdanie co do imigracji i imigrantów?"
Aż sobie ja wygooglowalem i znalazłem bardzo ciekawy wpis na jakimś forum na jej temat i w stu procentach się z tobą zgadzam. A dla chętnych wstawiam żeby sobie przeczytali i trochę się pocieszyli "Elin Krantz. Zaprawdę, historia jej żywota stanowi przestrogę pierwszej wielkości i mocy dla wszystkich nie mogących się nachwalić multi-kulti,. Nie przeczytacie tej historii w „Gazecie Wyborczej”, „Wikipedia” również milczy, a nawet autor „bloga Biszopa” nie wspomina o tej sprawie. Niemniej jednak jest to prawda.
Pani Elin Krantz, Szwedka, była typową zwolenniczką śniadego prącia, tyle tylko, że nieco ładniejszą. Nie poprzestała jednak na ciupcianiu się z imigrantami – aktywnie wspierała imigrację Azjatów i Afrykanów do swego kraju. Była członkinią fejsbukowej grupy „Lubimy różnorodność”. W końcu, będąc postępową ponad miarę, zagrała w klipie „Mix it up!”, w którym promowała mieszanie ras w Szwecji, a to w ten sposób, że przed kamerą dawała dupy Murzynowi. W trakcie pochędówy pani Krantz śpiewała hymn narodowy Szwecji, albowiem najwyraźniej było jej tak dobrze, że aż śpiewać się chciało.
Pani Elin Kranz została brutalnie zgwałcona i bestialsko zamordowana. Jej straszliwie sponiewierane ciało odnaleziono między skałami w lesie, a obrażenia sugerowały okropną i bolesną śmierć. Morderca użył naturalnej dla się broni, mianowicie pięściaka, i wytłukł z kobiety życie, wielokrotnie zadając ciosy w głowę. Sprawcą okazał się dwudziestotrzyletni, czarny imigrant.
Ciekawe, czy w ostatniej chwili swego życia, patrząc w czarną mordę swego oprawcy, pani Elin Krantz zmieniła zdanie co do imigracji i imigrantów?"
Kolega, do którego postu się odnosiłem wrzucił zdjęcie śp. Elin.
Lewe przed, prawe po ubogacaniu.
Jeśli chodzi o hymn i mieszanie ras, mamy tutaj dot. tego temat.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów