miły wykład o wnuczku narodowcu (materiał własny)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Ale z was przychlasty.. Poznaliście jedną stronę i już wieszacie chuje na tym kimś.
Nie znam sytuacji = nie oceniam. Pozdro dla kąpanych w gorącej wodzie.
Nie znam sytuacji = nie oceniam. Pozdro dla kąpanych w gorącej wodzie.
Tak właśnie działa pranie mózgu w telewizji. Skoro staruszki nie da się już uratować to miej wyjebane i poświęć czas na kogoś bardziej sęsownego
Ja pierdolę, nazwa tego portalu powinna być zmieniona z SADISTIC na PEDISTIC. Na kwejka z takim gównem!
babcia pewnie przeszłość spędziła w komitecie centralnym PZPR ... ale pewnie i tak fake
"narodowcy"? Proszę was, społeczność sadola, w której pokładam nadzieje nie dajcie się omamić bo narodowcy to stara partia polityczna, która wygrała wybory do sejmu dzięki Piłsudskiemu, który dzięki Bitwie Warszawskiej dał nadzieje na Polskie a nie polsze. Starzy narodowcy chcieli po cichu drogą czysto pokojową i dyplomatyczną wyeliminować bolszewików skurwysynów zresztą też. Chcieli dobrze ale "idea pragnie miecza" ~Kękę, który Piłsudski MUSIAŁ wziąć do ręki i jednocześnie "zaatakować" Polskę, o którą walczył, którą kochał i szczerze chciał naprawić (zaprzeczając temu co dokonał pokazał, że "nie o taką Polskę walczyłem"). "Narodowcy" jak to pięknie brzmi, szkoda tylko, że to już nie partia (bo akurat teraz taka partia polityczna by się przydała w rządzie) tylko mentalność pseudo patriotów. Przydałby się teraz drugi przewrót z 1926 roku i przydałby się bohater podobny do Piłsudskiego, który potrafiłby wziąć na barki konsekwencje czynów, ktoś kto kocha Polskę i za nasz kochany kraj z przepiękną historią oddałby nawet dusze diabłu żeby przywrócić dni chwały. Niestety dzieje się tak, że nasz kochany NARÓD (nie kraj tylko pojedyncze jednostki) są rozerwane na trzy grupy: "narodowców", lewackie, czerwone, zdradliwe KURWY (nie bać się nazywać rzeczy po imieniu, powinno się płacić złotówami za każdego odstrzelonego dewianta politycznego) i prawdziwych patriotów. I serce mi skacze z radości jak czytam wasze wypowiedzi (przynajmniej niektórych), które przepełnione są szczerą chęcią zmiany ojczyzny, przywrócenia chwały, ku pokrzepieniu serc. Walczmy o to co Polskie, o tradycję, o wolność, o powrót do potęgi. Kocham Polskę całym sercem i oddając za nią życie byłbym najszczęśliwszym człowiekiem na ziemi. Wbijmy wszystkim w głowy (nawet i na siłę), że Wilno jest nasze, POLSKIE, historia w szkole jest potrzebna i powinno być jej więcej o Polsce, nie trzeba się wstydzić Polskości bo jesteśmy cudownym i wyjątkowym krajem, trzeba zmian na lepsze a nie pogrążać się w brudzie. Europosły, unia, lizanie dupy tym, którzy rozkradli nasze ziemie i akceptowanie pedalstwa, pedofilii oraz reszty rzeczy, za które kiedyś nabijano na pal jest złe! W mojej szkole na korytarzach zamiast jakiegoś pierdolamento o konkursach wiszą Polskie flagi, informacje o Piłsudskim, Dmowskim (prawdziwym narodowcu, który jednak chciał ostatecznie wyruchać sowietów) i innych działaczach. Na każdej lekcji WoS'u dyrektor opowiada nam o Polsce, AK i o tym kto tak naprawdę był zdrajcą ojczyzny. Jestem dumny z bycia Polakiem, Europejczykiem (a nie kurwa postępowcem, który uważa, że jest europejczykiem od wejścia Polski do unii bo to śmieszne jest) i mogą mnie wsadzić nawet za to, mam to w dupie. Wyznaje większość poglądów Piłsudskiego, mam swój rozum i wiem, że socjalizm jest tak samo zniszczony jak i demokracja. Potrzeba nowego systemu, nieidealnego systemy, który znów zmieni się za kilkadziesiąt lat ale właśnie takiego potrzeba. Potrzeba ludzi, którzy będą rywalizować o to kto zmieni Polskę nie o to kto napcha kieszenie. Taka ot mała spowiedź, rozprawka dla was. Gloria victis!
whorejp napisał/a:
Ja pierdolę, nazwa tego portalu powinna być zmieniona z SADISTIC na PEDISTIC. Na kwejka z takim gównem!
Po nicku można wywnioskować, że jesteś zwyczajną kurwą.
Tłumaczę - sama wypierdalaj na manowce, bo kwejk i sradol to ten sam właściciel, gimbusiarska pizdeczko.
narodowiec niepełnoletni? niee, jak to możliwe, skądże znowu
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
Każdy młody człowiek ma potrzebę przynależeć do grupy która jest zajebista, na tle której inne są do dupy. I np. dziewczęta malują gęby i łażą po dyskotekach bo wtedy są "popularne", dzieci bogaczy kupują różne gówna, gadżety i czują się najlepszymi bo mają wszystko to co inni nie, chłopaki z blokowisk ćwiczą na siłowniach i kokszą bo wtedy czują, że nikt im nie podskoczy itd. No i bycie nastoletnim narodowcem jest właśnie takim podłechtaniem ego, jest też bardzo wygodne bo nic nie kosztuje, nie trzeba się wysilać, nic nie trzeba udowadniać i wystarczy od czasu do czasu ponarzekać na wszystkich albo pogadać sobie jakim to by Rambo się było gdyby była taka potrzeba.
Tekst odnoszący się do (oby to tylko moje mylne wrażenie) większości użytkowników tego portalu. Bluzgają na lewaków/ prawicowców, ale jak zgłodnieją w trakcie swojej 'krucjaty' to pytają mamusię kiedy obiadek. W pokoju sprzątają tylko jak sprawdzian z matematyki albo wypracowanie z polaka (jak wiadomo każdy patriota nie czyta lektur).
Rozumiem, że jesteś z siebie dumny, żeś pizda?
Nic dziwnego że pizda, skoro ma babcię, która zamiast powiedzieć mu to w twarz, wypisuje wszystkim na jakimś fb czy innym badziewiu.
jakbyście troche myśleli, to wiedzielibyście że żadna babcia(>60lat)nigdy nie napisała by takiego tekstu, przynajmniej nie w takiej formie. Fejk robiony pod mistrzow a wy sie spinacie jak zwykle;|
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów