📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
chuja się znacie! babka jest tak wyluzowana, że na pewno z młodym pije albo kwas napierdala. nie ma innej opcji! kto z was mając normalną babcię zgodzi się na wystąpienie w necie ze swoją babką przy śpiewaniu i gibaniu jednocześnie? musieli się nawalić przed klipem i na fazę klip se zmontowali! a w sumie to babka ma głowę - jak już nie będzie dała rady chodzić czy już nawet ją pogrzebią to młody poda jej szklankę wody albo odwiedzi na cmentarzu i wspomni jak to z babką się jarało....
wyluzowana? no prosze przypisali jej jakies leki i ja porobiło po 2 jakbym mial takiego syna to bym go zamknal w chlebaku masakra co za ciota
50 cent w teledysku 'down on me' też miał podrasowaną babcię
kurwa co to za pierdolona moda ruszać ustami do piosenki i kamerować sie nosz kurwaaaaaa......
@irish co to za moda używać słowa "kamerować", nie ma takiego słowa tłuku!!!
Tyga - Rack City
Te mongloskie dialogi
(Rack city bitch
Ra-rack city bitch
Rack city bitch
Ra-rack city bitch
Rack city bitch
Ra-rack city bitch
10 10 10 20s and them 50s bitch) x2
Glebokie jak zwykle
Te mongloskie dialogi
(Rack city bitch
Ra-rack city bitch
Rack city bitch
Ra-rack city bitch
Rack city bitch
Ra-rack city bitch
10 10 10 20s and them 50s bitch) x2
Glebokie jak zwykle
1:08 Babcia chyba cos pichci na niewidzialnej patelni
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów