Też daje radę
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:19
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
rave - o metalu gówno wiesz więc sie nie wypowiadaj. A co do imprez takowych to KÓRWA JAK CHCESZ WIXE TO IDZIESZ DO TECHNO KLUBU I NAPIERDALASZ !! A NIE NA ULICY!!
[ Komentarz dodany przez: Baalp: 2009-11-25, 21:45 ]
Zamknij oczy i policz do 10, spójrz na zielony kolor i znów policz do 10, a potem wyluzj
[ Komentarz dodany przez: Baalp: 2009-11-25, 21:45 ]
Zamknij oczy i policz do 10, spójrz na zielony kolor i znów policz do 10, a potem wyluzj
grauper
w dupie byłeś gówno widziałeś a o wixie wiesz tyle co pseudo znawcy mówią o "manieczkach" "białych rękawiczkach" itd.
w dupie byłeś gówno widziałeś a o wixie wiesz tyle co pseudo znawcy mówią o "manieczkach" "białych rękawiczkach" itd.
a ja powiem tak od małego słuchałem np rapu, potem techna i znow rapu i skonczyłem na punku ale kur*wa to nagranie w[ada w ucho zna moze ktos ten kawalek??
Baalp napisał/a:
mnie zastanawia % mężczyzn na tej imprezie... Coś ich sporo
Widzę, że nie tylko ja to zauważyłem.
grauper napisał/a:
rave - o metalu gówno wiesz więc sie nie wypowiadaj. A co do imprez takowych to KÓRWA JAK CHCESZ WIXE TO IDZIESZ DO TECHNO KLUBU I NAPIERDALASZ !! A NIE NA ULICY!!
Coś Ci się kolego pomieszało albo najzwyczajniej w świecie nie wiesz czym jest wixa bo tego na powyższym nagraniu (na szczęście) nie ma.
Moim zdaniem każdy rodzaj muzyki ma swoje miejsce. Nie wyobrażam sobie pójść w piątek do klubu z punkiem, w samochodzie puszczać klasyczną, do nauki słuchać rapu, na imprezie ballad rockowych, do zadumy nad życiem techno a wieczorem do 'rozmowy' z dziewczyną muzyki biesiadnej.
Metalu tylko nie trawię, bo nie służy on do niczego, nigdzie nie pasuje a do tego robi z ludzi pieprzonych zadufanych w sobie hipokrytów, onanizujących się mentalnie swoją zajebistością, niczym nie popartą mooooocno zawyżoną samooceną i całkowicie nieuzasadnionym poczuciem wyższości nad resztą świata. Całe życie siedzi to-to przed komputerem i nie robi nic innego oprócz pozowania w sieci. Jest zajebiście inteligentne, ale gówno z tego ma, bo nie przekłada inteligencji na szeroko pojętą mądrość.
Oczywiście generalizuję i myślę stereotypami... ale kurwa... jak mam myśleć, jak każdy metal którego spotykam na swojej drodze dokładnie wbija się w te kryteria?
Metalu tylko nie trawię, bo nie służy on do niczego, nigdzie nie pasuje a do tego robi z ludzi pieprzonych zadufanych w sobie hipokrytów, onanizujących się mentalnie swoją zajebistością, niczym nie popartą mooooocno zawyżoną samooceną i całkowicie nieuzasadnionym poczuciem wyższości nad resztą świata. Całe życie siedzi to-to przed komputerem i nie robi nic innego oprócz pozowania w sieci. Jest zajebiście inteligentne, ale gówno z tego ma, bo nie przekłada inteligencji na szeroko pojętą mądrość.
Oczywiście generalizuję i myślę stereotypami... ale kurwa... jak mam myśleć, jak każdy metal którego spotykam na swojej drodze dokładnie wbija się w te kryteria?
Cord napisał/a:
jak każdy metal którego spotykam na swojej drodze dokładnie wbija się w te kryteria?
to ty kurwa bardzo mało spotkałeś na swojej drodze.
Zajebista nuta dla zainteresowanych: Sound Of Stereo - Supah Dupah (czorty wypierdalac) Babka wymiata jakby wpierdolila sciezke rusza sie lepiej niz niektorzy mlodziency
Cord napisał/a:
jak to nigdzie? chyba masz słabą wyobraźnię...Metalu tylko nie trawię, bo nie służy on do niczego, nigdzie nie pasuje
grauper napisał/a:
KÓRWA?
nie krzycz
Skoro na ulicy jest impreza, to znaczy, że władze miasta wyraziły na to zgodę. Przeszkadza Ci to? W ilu polskich miastach są organizowane koncerty metalowe?
Co Ty wiesz o techno? CO wiesz o muzyce elektronicznej? używając capslocka nie wykrzyczysz swojej nienawiści do "technozjebów" tylko się skompromitujesz.
Twierdzisz, że przy tym się nie da bawić?
Najpierw się czymś zainteresuj, a dopiero później to skrytykuj podając porządne argumenty.
Demoness napisał/a:
to ty kurwa bardzo mało spotkałeś na swojej drodze.
nie mówię, że nie. raczej rzadko zbaczam na metalowe ścieżki
luki24 napisał/a:
jak to nigdzie? chyba masz słabą wyobraźnię...
możliwe... pomożesz mi?
Cytat:
Co Ty wiesz o techno? CO wiesz o muzyce elektronicznej?
z tego co mi wiadomo to dwie różne rzeczy...
Ona to czuje...
Kolejna
ale wiecie co jak już taki temat to chce się wypowiedzieć to co teraz leci w Eskach etc ... to nie jest techno ... a co najciekawsze uświadomił mnie o tym mój stary ... techno.org/electronic-music-guide/ i z tego się zrodziło techno a zgasiłem tym większość osób z mojej klasy które twierdziły " JA SŁUCHAM TECHNO"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów