Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nawet ta młoda jest BRZYDKA. Mi tam wygląda na około 25-30 lat.
Jej sylwetka jest przeciętna i to samo odnośnie gęby.
Nie macie się czym podniecać..
Ty pedale.
Szacun. Kobiety z poczuciem humoru i dystansem do siebie to rzadkość.
większość kobiet ma poczucie humoru tylko pewnie ty jesteś wybitnie nieśmieszny i rzucasz boomerskimi żartami
mmm piękna, sexowna samica, z takiej to nie schodzić dzień i noc
ale ta małolata też fajna
Obie są ohydne i stare.
Jednej z nich to niewiele brakuje do grobu, a ta druga to jakieś połączenie faceta z kobietą.
uwaga krypto pedal w komciach
Mówisz, że jeśli mężczyzna nazwie brzydką babę brzydką, to jest krypto pedałem?
Ty pedale.
Wyzywanie od pedałów, bo brzydka baba została nazwana brzydką. No nieźle
Jak widzę to dla wielu z was wystarczy dziura u kobiety między nogami i już byście ją zaruchali na śmierć
Wyznajecie zasadę "worek na głowę i jazda".
Szacun. Kobiety z poczuciem humoru i dystansem do siebie to rzadkość.
i się babciojebca odezwał
i się babciojebca odezwał
Jeżeli chciałeś mnie obrazić, to Ci się nie udało. Spójrz na mój wiek, jest prawdziwy. Wyczuwam frustrację z powodu jazdy na ręcznym. Ja przynajmniej mam dwójkę wnuków.
większość kobiet ma poczucie humoru tylko pewnie ty jesteś wybitnie nieśmieszny i rzucasz boomerskimi żartami
Napisał gościu o nicku BiałyNigger i ikonce Zandbergo-Thanosa. Sorki, ale nie jesteś dla mnie gościem do dyskusji "Królu lewackiej myśli".
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów