📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
marinis napisał/a:
Nawet ta młoda jest BRZYDKA. Mi tam wygląda na około 25-30 lat.
Jej sylwetka jest przeciętna i to samo odnośnie gęby.
Nie macie się czym podniecać..
Ty pedale.
35i napisał/a:
Szacun. Kobiety z poczuciem humoru i dystansem do siebie to rzadkość.
większość kobiet ma poczucie humoru tylko pewnie ty jesteś wybitnie nieśmieszny i rzucasz boomerskimi żartami
Mr.Hentai napisał/a:
mmm piękna, sexowna samica, z takiej to nie schodzić dzień i noc
ale ta małolata też fajna
Obie są ohydne i stare.
Jednej z nich to niewiele brakuje do grobu, a ta druga to jakieś połączenie faceta z kobietą.
archdreamer napisał/a:
uwaga krypto pedal w komciach
Mówisz, że jeśli mężczyzna nazwie brzydką babę brzydką, to jest krypto pedałem?
banerr napisał/a:
Ty pedale.
Wyzywanie od pedałów, bo brzydka baba została nazwana brzydką. No nieźle
Jak widzę to dla wielu z was wystarczy dziura u kobiety między nogami i już byście ją zaruchali na śmierć
Wyznajecie zasadę "worek na głowę i jazda".
35i napisał/a:
Szacun. Kobiety z poczuciem humoru i dystansem do siebie to rzadkość.
i się babciojebca odezwał
Jeżeli chciałeś mnie obrazić, to Ci się nie udało. Spójrz na mój wiek, jest prawdziwy. Wyczuwam frustrację z powodu jazdy na ręcznym. Ja przynajmniej mam dwójkę wnuków.
BialyNigger napisał/a:
większość kobiet ma poczucie humoru tylko pewnie ty jesteś wybitnie nieśmieszny i rzucasz boomerskimi żartami
Napisał gościu o nicku BiałyNigger i ikonce Zandbergo-Thanosa. Sorki, ale nie jesteś dla mnie gościem do dyskusji "Królu lewackiej myśli".
Fajna ta wnuczka
macie namiary na ta młodą ?
I taki oto wynik spermiarstwa - paskuda najebie tapety + frajerska dziara vel kasa w biedrze na zawsze i myśli że jest boginią. W sensie ruchałbym, ale nie oszukiwałbym się że wale w szynke a nie pasztet.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów