Babka z dużymi cyckami sieje rozpierdol w macu. Prawdopodobnie nie dostała swojego wymarzonego bigmaca.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ja tam bym jebal w te cyce;p
nie rozumiem. wszędzie w monopolowych widnieją tabliczki "osobą nietrzeźwym alkoholu nie sprzedajemy" czy coś w ten deseń, a zawsze jak mijam szybkie szamki grubasy wpierdalają jakieś tłuste gówno aż im piana leci z pyska. przecież to jawna dyskryminacja.
Lej te cole!
głodny nie jesteś sobą
schab napisał/a:
up to jest obsluga a nie ochrona i pewnie by ich jeszcze zaskarzyla ze ja po cycach macaja
Prawdo podobnie gdyby to był jakiś niger to by zainterweniowali o ile był by ubrany tu masz racje wszechobecne cycki mogły ich zaniepokoić ze względu na proces w koncu to hameryka tak czy inaczej na dośc duzo jej pozwolili
Pani poprostu chciała czuć się jak w domu, więc postanowiła zrobić podobny burdel
Pani po prostu chciała się poczuć jak w domu, więc postanowiła przy domowym obiadku zrobić taki sam burdel jak u siebie
Pani po prostu chciała się poczuć jak w domu, więc postanowiła przy domowym obiadku zrobić taki sam burdel jak u siebie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów