Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (10) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:41

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
szakaraka 2012-05-31, 18:25
Miałem nadzieję, że sobie chociaż zęby wybije, jak zarzucił tymi cycami na twarz
Zgłoś
Stranuh 2012-05-31, 18:38
Widać że brzuch u niego działa jak kotwica na statek...
Zgłoś
MisioIgliwiec 2012-05-31, 18:48
Już myślałem, że coś mu tam strzeli lub się złamie w czasie skoku.
Zgłoś
o................i 2012-05-31, 18:58
symulacja tsunami w japonii?
Zgłoś
�................a 2012-05-31, 19:09
Sądząc po jękach ,ktoś tam anala robi
Zgłoś
czaki126pl 2012-05-31, 19:12
skurwysyn grubszy niż wyższy
Zgłoś
brylant1412 2012-05-31, 19:30
pierwszy raz gruby mnie zaskoczył
Zgłoś
typo 2012-05-31, 19:45 2
Co do grubasów to najgorsi są ci którzy, twierdzą, że sadło bierze się z powietrza (bo ja przecież nic nie jem), a siedzą na grubej dupie o opierdalają cały wieczór batony, chipsy i zalewają się Colą. Aha i jeszcze grupa "chorych" którzy diagnozą lekarza usprawiedliwiają swoją ułomność.

Otóż powiem Wam coś. Sam mam problemy z wagą (rozjebana tarczyca i coś jeszcze co jest odpowiedzialne za wagę) i lubię dobrze zjeść. Ale... ale napierdalam codziennie albo na basen, albo na rowerze, minimum to są jakieś pompki i ćwiczenia w domu. Dzięki temu mam nadwagę na poziomie 3, czy 4 kilogramów, której ogólnie nie widać, bo dbam o tkankę mięśniową i kondycję.

Jak widzę w pracy te wszystkie grube mordy, narzekające na wszystko dookoła, na kolejne diety i inne bzdury, to mnie krew zalewa, ale dupy nikt nie ruszy wieczorem na rower. Chociażby na spacer. No chyba, że do MCD, albo KFC.

Można? Kurwa można, tylko trzeba chcieć ruszyć dupsko sprzed kompa, wyłączyć facebooka. Mnie byłoby autentycznie wstyd jakbym padł na twarz po 20 pompkach, czy 30 km wycieczce rowerem.

Nie ma otyłości z którą nie dałoby się nic zrobić. Nie ma i już.
Zgłoś
Le_Kloszard 2012-05-31, 19:47
Coż za gracja i finezja
Zgłoś
Cogito 2012-05-31, 20:19
@ typo

No i słusznie. Poza tym spora masa to jeszcze nic złego, jak sugerują lekarze. Jak sobie dobijesz mięśni z głową, to spokojnie przy ok 180-185 cm możesz ważyć to 100-105 kg i nikt ci nie powie, że jesteś gruby.
Zgłoś
waldzio 2012-05-31, 20:42
Szacun za odwagę. Z taką wagą bałbym sie podskoczyć bojąc się, że przy lądowaniu pierdolną mi wszystkie kośći ;0
Zgłoś
mekas1567 2012-05-31, 21:08
Ale sadło go wyprzedziło .
Zgłoś
n................a 2012-05-31, 21:08 1
typo napisał/a:

Co do grubasów to najgorsi są ci którzy, twierdzą, że sadło bierze się z powietrza (bo ja przecież nic nie jem), a siedzą na grubej dupie o opierdalają cały wieczór batony, chipsy i zalewają się Colą. Aha i jeszcze grupa "chorych" którzy diagnozą lekarza usprawiedliwiają swoją ułomność.

Otóż powiem Wam coś. Sam mam problemy z wagą (rozjebana tarczyca i coś jeszcze co jest odpowiedzialne za wagę) i lubię dobrze zjeść. Ale... ale napierdalam codziennie albo na basen, albo na rowerze, minimum to są jakieś pompki i ćwiczenia w domu. Dzięki temu mam nadwagę na poziomie 3, czy 4 kilogramów, której ogólnie nie widać, bo dbam o tkankę mięśniową i kondycję.

Jak widzę w pracy te wszystkie grube mordy, narzekające na wszystko dookoła, na kolejne diety i inne bzdury, to mnie krew zalewa, ale dupy nikt nie ruszy wieczorem na rower. Chociażby na spacer. No chyba, że do MCD, albo KFC.

Można? Kurwa można, tylko trzeba chcieć ruszyć dupsko sprzed kompa, wyłączyć facebooka. Mnie byłoby autentycznie wstyd jakbym padł na twarz po 20 pompkach, czy 30 km wycieczce rowerem.

Nie ma otyłości z którą nie dałoby się nic zrobić. Nie ma i już.

eee a co jeszcze oprócz tej czterokilogramowej nadwagi osiągnąłeś salcesonku?
Zgłoś
typo 2012-05-31, 21:20
nagasuka napisał/a:

eee a co jeszcze oprócz tej czterokilogramowej nadwagi osiągnąłeś salcesonku?

Całkiem niezłe wyniki w BJJ, gdyby nie fakt, że nie masz kutasa, zaproponowałbym mały sparing, suko(naga)
Zgłoś
n................a 2012-05-31, 21:27
typo napisał/a:

Całkiem niezłe wyniki w BJJ, gdyby nie fakt, że nie masz kutasa, zaproponowałbym mały sparing, suko(naga)

to musisz być gejem skoro wolisz pauować się z kolesiami zamiast ściemnić cipke
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem