Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a co ja moge, przecietniak jestem a w polsce brakuje ponad milion kobiet, u mnie w regionie średnio 130 facetow na 100 kobiet
to znajdź sobie chlopaka
"Wenerolodzy lubią to!" -...
Niestety, ale duża grupa kobiet ogólnie z bloku wschodniego ekspresowo się w Polakach "zakochuje" i nalega wręcz na ślub aby uzyskać prawo do stałego pobytu i nielimitowanego dostępu do rynku pracy...
Doczytałem tylko do tego momentu- dalej mi szkoda czasu na wypociny jakiegoś przegrywa.
Zdecyduj się- albo chcą się ruchać albo pracować- jedno z drugim ma raczej niewiele wspólnego.
Ostanio na wykopie o nim było. Typ ma okolo 40 lat wyrwał jakas malolate z domu dziecka lat 14-15(zabrał do Monako wozil Ferari itp) Zrobił jej dziecko. teraz sie stara nad opieka nad nia Jak coś to nie jest ta z tego filmiku. jak widac gustuje w małolatkach
Typ sie nazywa Tomasz Chic, to zwykły pedofil. tutaj macie film o nim, oglądać od 9:00 min
Zasadniczo wiem kim jest ten Czik. Daleko mi do zrozumienia takich postaci, ale kanał, który wstawiłeś to tworzy chyba jakiś prawiczek z wykopu z gigantycznymi kompleksami xD Łatwiej słuchać Czika po mefedronie niż autora tego filmu.
Ty skąd masz te dane, że w Polsce kobiet brakuje? Weź wyjdź ze swojego bunkra na świeże powietrze, od lutego do Polski zawitało co najmniej milion samotnych Ukrainek
Równie dobrze mógłbyś napisać że mamy miliony kóz. No i co z tego? Kozę też byś wydymał jak szmatogłowy?
Pospłacałem długi
Chciałem napisać ,,frajer" po tym jak napisałeś o spłacaniu długów, ale to jest zbyt łagodne słowo, kiedy okazało się, że kiedy źródełko wyschło, panna poszła gdzie indziej
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów