📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Gitrix napisał/a:
Jakiego koloru jest murzyn?
Jest bezbarwny, tylko wypełniony gównem!
Dlaczego u murzynów na weselu tort jest z gówna?
Żeby muchy nie leciały do panny młodej
Bobby tak naprawdę tylko opierdolił swojego stolca
Bobby robił minetę księdzu, więc ma alibi.
Jamał ukradł i się tak dokładnie wysmarował
Zagadka jest banalnie prosta. Nutelle ukradl Jamal a pozniej sprzedal ja Bobbiemu po czym kupil crack
Prawacki humor, wyborne..
Jebacpis69 napisał/a:
Prawacki humor, wyborne..
W przeciwieństwie do lewackiej logiki tak. Biegnij z transparentem BLM, a i tak od czarnuchów prędzej czy późkiej w pizdę dostaniesz, bo o ile prawacy dla nich są wrogami, tak lewacy tępymi frajerami do wyruchania... To samo tyczy się kozojebców dla których środowisko lgbt + feministki które krzyczy "refugees welcome" to najgorsze ścierwo w pierwszej kolejności do utylizacji. No ale wiem nie można wymagać od lewaka z IQ dżdżownicy logicznego, rozsądnego myślenia. Jednak mimo wszystko możecie zrobić coś dobrego dla świata i zatrzeć po sobie wasz znienawidzony ślad węglowy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów