18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Ostatnio był filmik gdzie Badr Hari w ringu dostaje wpie**** od Petera Grahama za kozaczenie
(P.S. rok później w rewanżu wygrywa ciapaty)

Tym razem fajnie zmontowany filmik z pojedynku Badra Hariego i Alistaira Overeem'a
(tego pana co poniektórzy pewnie kojarzą)

Badr Hari obiecuje rywalowi, że ten nie przetrwa z nim pierwszej rundy.
Stety, niestety, wygrywa lepszy.
Determinacja, krew, pot, psychika i święta wojna

Nie wątpię, każdy widział lepsze walki! i lepszych zawodników! ale tu liczy się
montaż i całokształ wojny tych dżentelmenów
Sami ocencie.

Zgłoś
KuNA89 2014-04-23, 13:48
Świetna wrzuta! Wincyj takich!!! Co do obaleń Alistara to są one dozwolone. Przynajmniej były jeszcze jakieś 5 lata temu gdy się tym interesowałem. Jeżeli od tego czasu nic się w przepisach nie zmieniło to obalenia są dozwolone, jedynie nie można uderzać leżącego zawodnika.
Zgłoś
d................s 2014-04-23, 14:39
Kine napisał/a:

@kanapkasmalec
Walczyłem z Alistairem, jak kazdy wie. Wygral ta walke, to dziwne dla nas kickboxerow ze wygral z dwoma dobrymi zaowdnikami, dobrze dla niego (hehehe w tle).
ALE, jesli przejdzie przez pierwsza walke z Diaxera (chuj wi jak to sie pisze, o tego czarnucha sie rozchodzi) to obiecuje ze nie da rady wytrwac 2 -3 minut ze mna w kickboxerskim ringu.
Z tym że języka ostatni raz w ogólniaku używałem i mogłem gdzieś się walnąć, sens generalnie przekazałem

On zapewne chciał to powiedzieć... Ale gadał tak jakby... nie po angielsku? Napiszę całość:

"I had a fight with Alistaira Overeem like everybody know. He won that fight. It is strange for us as kingboxers that this guy wins from two strong guys in the k1. He did a good job. So good thing for him. But if he gets true the first fight against "Extera" then i promise that he will make it to until three minutes in the kingboxing ring with me this time".

Tak prawdę mówiąc, nie do końca rozumiem. I to nie są jakieś pretensje purysty.
Zgłoś
Zarammoth 2014-04-23, 14:56
Myślałem, że ten opis to wiersz czy inszy limeryk

Zgłoś
Jab7kO 2014-04-23, 15:30
Przyznaję. Filmik bardzo fajnie złożony. Piwko
Zgłoś
maksymilian45 2014-04-23, 15:56 2

Zgłoś
pifkopije 2014-04-23, 16:06
zemsta po latach
Zgłoś
cwejter 2014-04-23, 16:33 1
kurwa co to za pedalska cenzura w opisie

dawać radę po to, aby plamy nie dawać.
Zgłoś
Browaryt 2014-04-23, 17:03
jak powiedział tak zrobił tylko niech no ekspert powie czy to faktycznie było przed 3 minutą

możesz wszystko
Zgłoś
prezeszdzich 2014-04-23, 17:35 1
Anabolistar Testostereem jest dobry, ale są lepsi i Hari tego dnia był.

live with me if you want to cum
Zgłoś
kosa1kosa 2014-04-23, 18:50
Oveerem niezły zawodnik - w EA MMA nieźle się nim walczy, lecz nie to bym był rasistą, ale walczący ciapek i murzyn... W sumie chuj mnie to interesuje kto wygra.
Zgłoś
lois_hartos 2014-04-23, 19:46
rzygam już tym całym harim, siedzę w nl i jest on wciąż na topie w newsach, ale tutaj kogoś lekko rozjebał podczas sensation i do dziś się ciapek tłumaczy ogólnie to mu wbijam.
Zgłoś
artson 2014-04-23, 21:34
xnxx napisał/a:

wszystko fajnie tylko to dalej jebany brudas i ciapak, więc piwa nie ma

Nie każdy murzyn to brudas cepie. Czekam aż powiesz mu to w twarz, myślę że będzie to ostatni moment kiedy posiadałeś jako taką "twarz"
Zgłoś
wir00z 2014-04-24, 0:42
Ogólnie Overeem to wielka pizda (oczywiście w twarz bym mu tego nie powiedział),człowiek doping i testosteron,w UFC udało mu się pokonać dziadka Lesnara,ale niestety,stety dla niego,że go nie dopuścili do wali z JDS bo by czekał go ogromny wpierdol.

UZDI
Zgłoś
E................2 2014-04-25, 0:02
Badr, kozak, lwie kurwa serce
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów