📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BongMan napisał/a:
Dalej ktoś sądzi, że to tacy sami ludzie jak my?
Jeden gość na sadisticu już nie pamiętam jego nicku twierdzi nawet że są bardziej wykształceni i uzdolnieni od białych.
O.. i to jest filmik na miarę sadola;) Dziękuję ;* Jeszcze ktoś szanuję tę stronkę
kijek nigerbijek
Leje go tym kijem , a ten spierdala, już myślałem że mu spierdoli ,ale nie , dogonił go i zajebał , pewnie wyruchał mu kozę i stąd ta "sprzeczka"
Skurwysyn miał chyba w łapie nóż i stąd napierdalanie go z dystansu, swoją drogą całkiem mądre, ale jak dla mnie nadal głupie, bo z pojebem wyposażonym w nóż nie powinno się wchodzić w konfrontacje, bo ma się nikłe szanse będąc nawet jakimś jebanym "miszczem" sztuk walki.
dobry ten dzieciak na końcu co pokazał przegraną walkę.
Widzę, że jakiś biały zainwestował w swojego czarnuszka i kupił mu coś do nagrywania takich akcji.
w takich sytuacjach ludzie powinni mieć prawo do użycia broni palnej ,
a jak by źle z niego korzystali to by sie małpy same wytłukły
a jak by źle z niego korzystali to by sie małpy same wytłukły
Mógł mu małpy nie ruchać.
BongMan napisał/a:
Niee, "my" byśmy jeszcze skakali mu po głowie
@BongMan a czym się różni ,od debila latającego z bejsbolem czy z kosą ,mogącego zabić tylko dla tego,że jest innej ulicy ,czy miasta.Oszołomów jest pełno wśród nas ,bez względy na kolor skóry
@BongMan a czym się różni ,od debila latającego z bejsbolem czy z kosą ,mogącego zabić tylko dla tego,że jest innej ulicy ,czy miasta.Oszołomów jest pełno wśród nas ,bez względy na kolor skóry
BongMan napisał/a:
na sadolu i nie tylko przeważa raczej ilość popierdolonych filmików ukazujących popierdolone zachowanie białych...
prawo i sprawiedliwość kambodża edition
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów