18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
azerbejdzanification 2013-03-19, 6:29
uzdrowiony1974 napisał/a:

Jak kończyłem studia, to miałeś jeszcze ringi na dupie od nocnika odciśnięte. A pana flaszkę miałem nie zaszczyt oglądać na poligonie w Drawsku. Obsługiwałem tam radiolinię, akurat wtedy gdy była szopka z Wałęsą i generałami. Starsi sadole zapewne pamiętają.

Co to za szopka była?

Twoja stara sra do gara, a twój stary to wpierdala.
Zgłoś
Prometheus_Coprophagus 2013-03-20, 22:16
Radosław Sikorski napisał/a:

Uważam, że ten styl, taki trochę wojskowy, powinniśmy uszanować.

źródło

azerbejdzanification, Wałęsa uznał, że może odwołać ówczesnego ministra obrony narodowej, Piotra Kołodziejczyka, bez żadnych procedur i ceregieli - urządził sobie głosowanie nad jego odwołaniem podczas obiadu z generałami.

Duże cyrki potem wyszły, Pawlak się dość mocno umoczył. Wyborcy potem zapomnieli, bywa.

Kolega co to radiolinię obsługiwał być może nawet miał przyjemność usłyszeć rozmowy telefoniczne paru oficjeli, które to rozmowy na koniec znalazły się na zgubionej przez komandora Głowackiego kasecie.

Post mortem per rectum
Zgłoś
uzdrowiony1974 2013-03-22, 18:34
azerbejdzanification napisał/a:

Co to za szopka była?

Interesujący Cie fragment zatytułowany jest :"obiad drawski". Scool
interia360.pl/artykul/ekscelencjo-arcybiskupie-glodziu-pohamuj,61907/c...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów