Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Zajebiste, ale zawsze musze miec jakies ale... Otoz dla nie wiedzacych to:
Orzeł postkomunistyczny zostal zaprojektowany przez masonska kurwe.
Od wieków korona na głowie Naszego Orła była DOMKNIĘTA, co jest symbolem PEŁNEJ wladzy w panstwie oraz - co niektorym moze się nie spodobac - zawsze była korona zwieńczona krzyzem.
Dziekuje dobranoc.
Korona powinna być domknięta.
Also Polska NIE JEST krajem chrześcijańskim.Co najwyżej krajem gdzie większość społeczeństwa uznaje się za chrześcijan.
No i gówno wiesz ziomuś. Polska przyjęła chrzest w 966 roku i od tamtej pory jest krajem chrześcijańskim.
Zajebiste, ale zawsze musze miec jakies ale... Otoz dla nie wiedzacych to:
Orzeł postkomunistyczny zostal zaprojektowany przez masonska kurwe.
Od wieków korona na głowie Naszego Orła była DOMKNIĘTA, co jest symbolem PEŁNEJ wladzy w panstwie oraz - co niektorym moze się nie spodobac - zawsze była korona zwieńczona krzyzem.
Dziekuje dobranoc.
Nasz Polski orzeł, który zaimponował Lechowi nie miał kurwa żadnego krzyża, to frajerzy z zachodu go tu niestety przynieśli jak pierdolone AIDS, czy inne paskudztwo które teraz pochodzi ze wschodu, a leci ze wszystkich stron.
No i gówno wiesz ziomuś. Polska przyjęła chrzest w 966 roku i od tamtej pory jest krajem chrześcijańskim.
Muszę Cię zmartwić. Konstytucja art. 25 ust. 1 mówi dokładnie:
"Kościoły i inne związki wyznaniowe są równouprawnione."
Dodatkowo ust. 2:
"Władze publiczne w Rzeczypospolitej Polskiej zachowują bezstronność w sprawach przekonań religijnych, światopoglądowych i filozoficznych, zapewniając swobodę ich wyrażania w życiu publicznym."
Nigdzie nie mam mowy na temat chrześcijańskiej Polski. Poza tym wszystkie stosunki są zawarte na podstawie umów z odpowiednimi przedstawicielami konkretnych religii w tym ust. 4 mówi o tym, że Kościół katolicki również.
super fajnie, ale zobaczcie do czego w tym kraju doszło: musimy sie chwalić czymś co od poł wieku nie istnieje, bo na chwile obecna nie ma czym......
Oj czymś tam możemy...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów