Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Skoro ty narodowców przedstawiasz jako mohery to się nie dziw. Jakie msze za ojczyznę i śpiewanie hymnu wyłącz tvn. Narodowcy walczą o zachowanie tradycji i trzymają ścierwa z dala od koryta. Równości nigdy nie będzie a to nie kwestia poglądów politycznych , możesz jedynie zostać pixelem w Korei Płn i wtedy będziesz równy. Co do tego co wyżej napisałeś twierdzisz że prawica jest za podnoszeniem czynszu i wywalaniem z pracy? Błagam...
nie oglądam tvn.
tak jak powiedziałem - tradycją rodziny nie wyżywisz.
ludzi "u koryta" bym powystrzelał wszystkich - niezależnie czy to sld czy pis.
tak, to prawica jest pośrednio za podnoszeniem czynszów i wywalaniem ludzi z pracy - nazywa się to konserwatywny liberalizm, poczytaj komentarze na wykopie. oni sami siebie zwią prawdziwą prawicą. popierając interesy wielkiego kapitału i ograniczając prawa pracownicze przyczyniają się do wyrzucania ludzi z pracy
Wielki chuj do dupy temu kto to rysował. Kurwa czekam na dzień, w którym społeczeństwo doceni to, że są Polakami, bo jak na razie to od zajebania jest pajaców, białych murzynów, lewaków i innego ścierwa.
Weź się kurwa zastanów czy ty jesteś polakiem skoro chwalisz tych debili. Bo skoro oni są polakami pokazując pozdrowienie dla hitlera i robiąc sobie takie zdjęcia to kim są prawdziwi polacy ?
konradlupa napisał/a:
Narodowcy walczą o zachowanie tradycji i trzymają ścierwa z dala od koryta.
hahahahah ale sie usmialem, narodowcy, trzymają ścierwa z daleka od koryta, a ścierwo w najlepsze w tym korycie wpierdala
Wielki chuj do dupy temu kto to rysował. Kurwa czekam na dzień, w którym społeczeństwo doceni to, że są Polakami, bo jak na razie to od zajebania jest pajaców, białych murzynów, lewaków i innego ścierwa.
Browarek z litości ;]
RASH & SHARP rulz ;]
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów