Elektronika to nie dla niego. Prędzej budownictwo ze specjalizacją domki z gówna. A może po prostu chciał mieć też czarne dłonie od spodu?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Zauważcie że wszystko jest inscenizowane. murzyn nie patrzy na to co robi tylko w kadr. Nie istnieje takie coś jak pracujący murzyn.
Biedny murzyn; dali mu coś, nie wie co i ma udawać, że grzebie w czymś. Widać na zdjęciu, że "mózg" mu się przegrzał.
To nie lutownica, to hot air
Aż nienaturalnie wygląda.Murzyn z czymś bardziej zaawansowanym,niż maczeta czy karabin..niespotykany widok.
Niezmanipulowany
Tak jak czarna materia, gdzieś sa ale nie wiadomo gdzie.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Czy tylko dla mnie ten... "inżynier" ma wyjątkowo małą głowę? Nie wygląda na bystrego.
Oczywiscie, że tak, na przykład ten znany czarny fizyk, eee jak mu tam.... albo ten no, znany matematyk czarny, eeeee też mi jakoś wyleciało.
Znany jest też ten słynny czarny doktor ekonomii, eee no tylko nazwisko jakoś mi wyleciało...
Pozdrawia
Zenon Bąbalina
PS. NIE MA CZARNYCH NAUKOWCÓW, BO CZARNI NIE "UMIO" SIĘ UCZYĆ
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów