18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 48 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 4 minuty temu
maly-boy 2018-02-02, 18:16 2
Zauważcie że wszystko jest inscenizowane. murzyn nie patrzy na to co robi tylko w kadr. Nie istnieje takie coś jak pracujący murzyn.
Zgłoś
parolpl 2018-02-02, 19:19 2
Biedny murzyn; dali mu coś, nie wie co i ma udawać, że grzebie w czymś. Widać na zdjęciu, że "mózg" mu się przegrzał.
Zgłoś
logos20000 2018-02-02, 19:52 6
To nie lutownica, to hot air
Zgłoś
Seksiaczek 2018-02-02, 20:43 2
Aż nienaturalnie wygląda.Murzyn z czymś bardziej zaawansowanym,niż maczeta czy karabin..niespotykany widok.

Chcę iść do piekła, nie do nieba. W piekle będę miał towarzystwo papieży, królów i książąt, a w niebie są sami żebracy, mnisi, pustelnicy i apostołowie.
Zgłoś
L................Z 2018-02-02, 21:07 3
logos20000, Mimo wszystko to lutownica A łapki i tak się popalą jak się złapie poniżej.
Zgłoś
Musashi_Miyamoto 2018-02-02, 22:49 3
Czy istnieją czarni naukowcy?

Niezmanipulowany
Zgłoś
poligon6 2018-02-02, 23:16 4
Tak jak czarna materia, gdzieś sa ale nie wiadomo gdzie.

Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Zgłoś
MadDave 2018-02-03, 13:26
Czy tylko dla mnie ten... "inżynier" ma wyjątkowo małą głowę? Nie wygląda na bystrego.

może i nie najlepszy komentarz ale jako tako.
Zgłoś
Dupaapud 2018-02-03, 23:29 1
Musashi_Miyamoto napisał/a:

Czy istnieją czarni naukowcy?

Oczywiscie, że tak, na przykład ten znany czarny fizyk, eee jak mu tam.... albo ten no, znany matematyk czarny, eeeee też mi jakoś wyleciało.

Znany jest też ten słynny czarny doktor ekonomii, eee no tylko nazwisko jakoś mi wyleciało...

Pozdrawia
Zenon Bąbalina

PS. NIE MA CZARNYCH NAUKOWCÓW, BO CZARNI NIE "UMIO" SIĘ UCZYĆ

Dupa apud
Zgłoś
realign 2018-02-03, 23:42
Neil deGrasse Tyson.
Zgłoś
wsza104 2018-02-15, 1:53
jasny chuj!... poparzy się!...

jasny chuj!... poparzy się!!!
Zgłoś
gracoch1 2018-02-22, 12:42
To nie lutownica tylko 'spawarka do plastiku', czyli wieje sobie ciepłym (chyba do 800 stopni) powietrzem. Bądź co bądź - zabawne

Kop skina!
Kop równo!
Bo wiesz że kopiesz gówno!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów