📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
niekrórzy z was którzy urodzili się w tym kraju, nawet tak czytać nie potrafią
KFD kurwa!
Yasiu99 napisał/a:
Ja pierdole... Tam nie ma śniegu
Co w tym dziwnego ? U niego w domu nie ma śniegu, u mnie w domu tez nie. If ju noł łot aj min
Ale porazka :/ Znam tego goscia (jest on animatorem w hotelu) i opowiadal mi o grupie karkow z polski, ktorzy robili wioche, zniszczyli mu telefon, za ktory oczywiscie nie chcieli oddac kasy... ale nie myslalem, ze to kfd.pl :/ Panowie, ja u was juz nie kupuje...
Ile za niego chcesz ?
werkoz napisał/a:
"Nie boję się, gdy ciemno jest bo jestem czarny mambo". Padłem...
Sam żeś mambo On mówi rambo
Pan_Grzegorz napisał/a:
Ile za niego chcesz ?
Hmmm przemyślmy sobie to...skoro zna dobrze język Polski i zapewne Angielski to dam Ci go za lusterko i mydło . ; )
hmm ah te dziewczyny najpierw dają dupy tubylcą gdzieś w Tunezji, a póżniej jeszcze uczą ich języka. Czyli wakacje i edukacja w jednym
Szewczyk_Dratewka napisał/a:
Ale porazka :/ Znam tego goscia (jest on animatorem w hotelu) i opowiadal mi o grupie karkow z polski, ktorzy robili wioche, zniszczyli mu telefon, za ktory oczywiscie nie chcieli oddac kasy... ale nie myslalem, ze to kfd.pl :/ Panowie, ja u was juz nie kupuje...
Pomylili ci się animatorzy, ten o którym piszesz nie pracuje w kenii tylko w kołchozie pod moskwą i nie telefon a zajebali mu ser i padję chleba i nie kfd a SFD, które po aferze z soją stać tylko na wypady do ruskich
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów