📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bambo to Nigger według tej białej kurwy z kamerą. Zakopać.
Kurwa jeszcze nigdy nie zgłaszałem filmiki na YT.
Zgłaszajcie to gówno za propagowanie przemocy!
kothletino napisał/a:
Kurwa jeszcze nigdy nie zgłaszałem filmiki na YT.
Ty ja nie mogę zglosic jego kanalu calego wywala mi error :/ a ma tam wiecej tkaich filmików.
Patrz synku, tak wygląda murzyn
Prowokacja na zamówienie i opłacona przez komisarza unii europejskiej.
Nie oglądać! Bambo nie dostał wpierdolu.
Poszło zgłoszenie może się uda zablokować kanał który ewidentnie kłamie, każdy by chciał mieć swojego murzyna
trochę babo się za bardzo uniósł dziewczynka chyba go kilka razy przepraszała a on miał to w dupie
-biała dziewczynka zrozumiała swój błąd
-czarny bambo szukał prowokacji na siłę po powinien zwrócić uwagę i czekać na przeprosiny ale on czekał aż wszyscy chyba tam uklękną i krzykną blm
-biała dziewczynka zrozumiała swój błąd
-czarny bambo szukał prowokacji na siłę po powinien zwrócić uwagę i czekać na przeprosiny ale on czekał aż wszyscy chyba tam uklękną i krzykną blm
To teraz tylko czekać jak jakiś "białas" zapoda film jak zacznie się pruć w Afryce, że dzieciaki wołają za nim "muzungu"
35i napisał/a:
Mi by wystarczyła "twarz" Krystyny Pawłowicz lub innego polityka z jedynie słusznej partii np. Suski. Ewentualnie uśmiech prezesa.
Chciałeś napisać "Biedronia"?
Jak odpalałem film to myślałem, ze faktycznie będzie średniowieczna Polska i pewnie jakiegoś czarnego gonią w Białymstoku. Ale tutaj dziwne zaskoczenie. Biali pełna kultura, próba bezkonfliktowego rozwiązania problemu a Bambo jakiś mocno pobudzony jakby szukal zaczepki.
Bambo za wszelką cenę chce zostać "męczennikiem". W końcu mu się uda, bo ludzie już namierzyli gdzie mieszka, a i tej jego obleśnej raszpli też się oberwie po szpetnym ryju.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów