📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Już go wykopki szukaja bo sie przypierdala do dzieci na innych filmikach mam nadzieje ze przeprowadza z nim konkretny wywiad
Ten Ślązak to wyjątkowo spokojny człowiek. Szacun
Bambo pokazuje twarz i wrzuca na youtube. Bambo jeszcze zostanie zgłoszony do płokułatuły. Oni na pewno nie wyrażali zgody na nagranie i opublikowanie ich wizerunku.
alewamdojebe napisał/a:
jaki cwe*uch z ciebie hahahaha jedna reka by cie rozk***il ty knurze j***ny ))) haha
rasistowskie tępe k***isko cwe*isko z ciebie knurze
Na ból dypy polecam maść z kupy
Może trzeba wytłumaczyć szmacie i bambusowi że będąc w jakimś kraju trzeba się przystosować do panujących warunków a nie na odwrót. Niekulturalne to jest obnosić się z tym że się jest kurwa i się lubuje w czarnych lachach. Może niech jedzie z mezulkiem do jego kraju bambusowego i tam niech sobie żyją.
juz myslalem ze kolejny polski zascianek ale nie
to ten murzynek sie dowala do kazdego i roobi to regularnie nagrywajac na yiutube wszystko obrazajac naokolo
czas go chyba potraktowac jak kazdego innego polaka i zmusic do wymiany zebow
i jeszcze ta jego wywloka leci z telefonem by sie nagralo
to ten murzynek sie dowala do kazdego i roobi to regularnie nagrywajac na yiutube wszystko obrazajac naokolo
czas go chyba potraktowac jak kazdego innego polaka i zmusic do wymiany zebow
i jeszcze ta jego wywloka leci z telefonem by sie nagralo
Ostatnio bardzo wkurwiają mnie te Floydy.
Grymson napisał/a:
Może trzeba wytłumaczyć szmacie i bambusowi że będąc w jakimś kraju trzeba się przystosować do panujących warunków a nie na odwrót. Niekulturalne to jest obnosić się z tym że się jest kurwa i się lubuje w czarnych lachach. Może niech jedzie z mezulkiem do jego kraju bambusowego i tam niech sobie żyją.
Właśnie to napisałem.
Największy problem z kolorem skóry mają same czarnuchy. Czują sami, że są gówno warci, nie mogą pochwalić się żadnymi liczącymi się osiągnięciami, są głupsi (vide: film powyżej), mierni i leniwi. To wszystko doprowadza do frustracji, na którą reagują agresją, biciem, mordowaniem.
Leszcz przylazł do spokojnie odpoczywającej rodziny i robi dym, szuka zaczepki, ewidentnie prowokuje.
A teraz można mu i jego lachociągowi dopierdolić za ujawnienie i publikacje wizerunku bez pozwolenia. Kurewce murzyńskiej kłaki obciąć jak za okupacji.
Leszcz przylazł do spokojnie odpoczywającej rodziny i robi dym, szuka zaczepki, ewidentnie prowokuje.
A teraz można mu i jego lachociągowi dopierdolić za ujawnienie i publikacje wizerunku bez pozwolenia. Kurewce murzyńskiej kłaki obciąć jak za okupacji.
Ale się wkurwiłem, nie wiem, jak bym się zachował będąc z rodziną (bo jestem sadolem i nie mam rodziny ;( ) Ale jak by do mnie podleciał z taką agresją, to bym mu z miejsca jebnął otrzeźwiacza. Agresywna mowa ciała to jest coś, co mnie od razu wyprowadza z równowagi, zajebiście niekomfortowo czuję się, jak ktoś się tak zachowuje w moim towarzystwie, może to przez jakieś doświadczenia z dzieciństwa, chuj wie.
Riben napisał/a:
Ty ja nie mogę zglosic jego kanalu calego wywala mi error :/ a ma tam wiecej tkaich filmików.
można zglosić tylko jeden film i tak zrobiłem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów