Daje więc upust swej frustracji
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-25, 23:00
Daje więc upust swej frustracji
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Ubytek w przestrzeni, ciekawe zjawisko
Swój ziom. Ma zacne gatki. Chwali się że jego nie są brązowe jak tego białaska.
ja nikogo nie obrażam ale afryka to do dzisiaj pierdolona lepianka
Patrzcie jaki to jest zidiocony naród to USA --- biały ochroniarz powalony na ziemię dostaje oklep i nawet nie próbuje wstać ani się bronić i jeszcze ryczy 'ajjjjjjjjjj sowwwwwwwwriiiieeeeeeeeee" jak ten do niego 'nigger' LOL kurwa mać, masakra.
Małpa do odstrzału, to wiadomo
Małpa do odstrzału, to wiadomo
Co te brudasy mają z tymi gaciami, musi tam walić niemiłosiernie
diacon napisał/a:
Nie byłyby murzów, gdyby nie chciwość i zachłanność białych, niewolnictwo, kolonializm, spowodowało że murzyni rozmnażali się w niewoli, później wywalczyli wolność i zaczęli na nowo tworzyć cywilizację murzynów, ale już na majątku białych. Generalnie chodzi o to, że murzyni nie byli w stanie samodzielnie się rozmnożyć, w takiej liczbie jak obecnie, gdyby nie kolonializm i niewolnictwo. Jedynym kontynentem na którym mieszkaliby obecnie murzynie byłaby Afryka, małe wioski.
Nie ma czegoś takiego jak cywilizacja murzynów
dlatego gdy spotkacie małpę trzeba jej poderżnąć gardło żeby była spokojniejsza
To pierdolenie, że murzyny taki czy inne. Wy nie widzicie jak biała rasa upada? Murzyn go napierdala a ten go przeprasza. Murzyny zgodę dostali to robią to na co im się pozwala. 10-20 lat temu gość by wziął broń, zgwałcił mu rodzinę i później WPIERDOLIL. Teraz? Przeprasza za bycie bitym
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów