rosyjski uczciwy obywatel
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:56
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
a kamerkę pewnie zamieściła rosyjkaja milicyja, żeby dorwać tych uczciwych
w Rosji wszystko przejdzie ale nie u nas
testowałem nie działa...
za każdym razem gdy konwuj wpłaca hajs do bankomatu jest ścisłe rachowanie każdego grosza,ile było ile jest i ile się wkłada...
jeśli robisz taki trik np.pobierasz 2tysie bankomat otwiera okienko wyjmujesz ze środka np.100zł.
po 30s.bankomat zabiera z powrotem pieniądze do bankomatu ALE Ty na koncie nie masz 2tysi
trzeba pisać reklamacje itd.czekać jakiś miesiąc na rozpatrzenie a zwrot i tak dostaniesz 1900zl. bo wszystko liczą i sprawdzają.Kamera jest nad klawiaturą dlatego że właśnie z tego "starszego typu" bankomatu gineło za dużo pieniędzy i w ten sposób dodatkowo zabezpieczono się przed złodziejami... PZDRo naiwne gimbusy co myślą że oszukają system
testowałem nie działa...
za każdym razem gdy konwuj wpłaca hajs do bankomatu jest ścisłe rachowanie każdego grosza,ile było ile jest i ile się wkłada...
jeśli robisz taki trik np.pobierasz 2tysie bankomat otwiera okienko wyjmujesz ze środka np.100zł.
po 30s.bankomat zabiera z powrotem pieniądze do bankomatu ALE Ty na koncie nie masz 2tysi
trzeba pisać reklamacje itd.czekać jakiś miesiąc na rozpatrzenie a zwrot i tak dostaniesz 1900zl. bo wszystko liczą i sprawdzają.Kamera jest nad klawiaturą dlatego że właśnie z tego "starszego typu" bankomatu gineło za dużo pieniędzy i w ten sposób dodatkowo zabezpieczono się przed złodziejami... PZDRo naiwne gimbusy co myślą że oszukają system
kamery sa w kazdym bankomacie na guziki lub na twarz zeby w razie napadu na osobe pod bankomatem mozna bylo ustalic sprawcow, to zadna nowosc drogie dzieci
chłop jest mistrzem! matoł bo nie zgarnoł bonusa!
Powracam do tego co powiedział MArbas01, przykład z 2 tysiącami jest w tym przypadku dobry, ale maks to 3900 (racji z przepisów) trik polega na tym że wyciągamy wspomniane 3900 zł i wybieramy bankoty ze środka koniecznie ze środka, i tylko pare z nich. Jeżeli bankomat a jeżeli bardziej jego czujniki nie wykryją pobrania szczelina się zamyka, kasa wrzucona do "kasetki" a pieniądze na koncie nie ruszone.
Pozdrawiam przyszłych złodzieji.
są kamery nad klawiaturą i w polsce ,proponuje przejść się na ulice królowej jadwigi w toruniu.
tam tez mozna wplacic kase i wyplacic
takie maja bankomaty z funkcja wplacania
takie maja bankomaty z funkcja wplacania
@salomelas
To nie kamera bankomatowa tylko kamera złodziei. Zapewne kartę wkładał przez nakładkę...
To nie kamera bankomatowa tylko kamera złodziei. Zapewne kartę wkładał przez nakładkę...
grzechu86tonie napisał/a:
kamery sa w kazdym bankomacie na guziki lub na twarz zeby w razie napadu na osobe pod bankomatem mozna bylo ustalic sprawcow, to zadna nowosc drogie dzieci
A widzisz tam twarz? już znasz sprawce? Drogie dziecko dobrze gadasz ale chyba nie rozumiesz co gadasz. Kamera jest ustawiana tak by było widać osobę przed bankomatem tak jak mówisz, ale nie na przyciski , gdzie ludzie pin wbijają jak na tym filmiku!
Obraz mozna kadrowac!
Jesli mi nie widzimy twarzy to nie znaczy, ze w oryginale jej nie ma.
Jestem pewien, ze zanim ten material trafil do obiegu, to zostal ocenzurowany, tak aby nie bylo widac twarzy.
Jesli mi nie widzimy twarzy to nie znaczy, ze w oryginale jej nie ma.
Jestem pewien, ze zanim ten material trafil do obiegu, to zostal ocenzurowany, tak aby nie bylo widac twarzy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów