📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
A ja przez pół filmiku myślałem, że jemu to w oczy się wbiło...
Nowotarżanin napisał/a:
dlaczego nie ma tutaj działu zwierzęta?
10 lat temu taki dział był Okrucieństwo wobec zwierzat , gdzie mozna bylo zobaczyc podpalanie kota w zamknietej klatce albo zrzucanie piesełow ze skarp przez amerykanskich zolniezy.
Potem przyszla wielka zmiana "dobra zmiana" hehe i kilka fajnych pomniejszych dzialow zniknelo a kilka polaczylo sie w pojedyncze wieksze , chyba jakos kolo 2012 roku.
ale to moze i lepiej widzac jak niektore pizdy placza pod filmikami to ten sadol ktory jest teraz to sa cukierki i wata cukrowa w porownaniu do tego co bylo.
Pozdrawiam
Do pytających: baran nie czuł, że mu się coś wkłuwa, ponieważ proces zachodził bardzo wolno.
Ale tam kurwa musi pierdolić. Zaczynając od ropni po cięcie. Pewnie jebie tak samo jak palone paznokcie
jakby był dział zwierzęta to wrzucaliby tam czarnuchów i mijałoby się to z celem. Chociaż, pasowałoby ale nadal niektórzy by się gubili.
pracujac kiedys u bambra wycinalem rogi krowom ale linka ale zeby szliwerka kurwa wiecej zmrodu pamietam jak krowom krew tryskala po wycietym rogu wtedy drut na glowe skrecic na pol godziny i przestalo a z tym baranem to komedia
Podeszli pięknie z tematem do tej sprawy. Weterynarz wpierw odciął jeden, potem drugi róg zagrażający bezpośredniemu życiu kozła, a potem po ogólnym rozponaniu podpiłowali rogi zwierzęciu, by mogło wyklarować się w inną stronę... Szacun. Ale czy to jest materiał na kwejka czy na Sadola ?!
mój dziadek był słynny z kreatywnego leczenia swoich zwierząt. kiedyś podobno jednemu baranowi ułamał się róg, przy samej głowie. sprawa zaczęła się babrać, w ranie rozkwitło życie. dziadek jednego dnia razem z synem spacyfikowali barana, wlali do rany spirytus i podpalili. baran aż podskoczył z radości i miał rację, bo wszystko się pięknie wygoiło
opanował też sztukę szycia chirurgicznego, którą stosował wobec owiec, które rozpruwały sobie brzuchy podczas nierozsądnych skoków nad ogrodzeniem z drutu kolczastego. jak to mówił wujek - owce wyglądały jakby były w bluzie na suwak
opanował też sztukę szycia chirurgicznego, którą stosował wobec owiec, które rozpruwały sobie brzuchy podczas nierozsądnych skoków nad ogrodzeniem z drutu kolczastego. jak to mówił wujek - owce wyglądały jakby były w bluzie na suwak
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów